SKORPIJA… Znak koji svoje poverenje poklanja SAMO JEDNOM, znak koji ne podnosi PREVARU ili IZDAJU, znak za koga je VERNOST nesto SVETO!

SKORPIJA… Znak koji svoje poverenje poklanja SAMO JEDNOM, znak koji ne podnosi PREVARU ili IZDAJU, znak za koga je VERNOST nesto SVETO!

1 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Ne postoje dva ista coveka, svaki covek je drugaciji, svaka osoba je prica za sebe, nekim osobama je stalo do pravde, stalo im je do istine i do pravih vrednosti, dok nekim osobama nije stalo ni do cega od toga, neke osobe prosto ne poseduju mnogo ljudskih kvaliteta, ali ipak postoje osobe koje su skoro pa savrsene, postoje osobe koje plene svojim ljudskim kvalitetima, postoje osobe koje su pravedne i verne, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku skorpije…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Skorpija – znak koji se istice, skorpija se istice kako svojim ponasanjem, tako i svojim izgledom, skorpije su osobe koje su uvek u centru paznje.

Skorpije su osobe oko kojih se uvek nesto desava, ono cega nema u okruzenju skorpija jeste mira, mir kao da ne postoji tamo gde su skorpije, posto tamo gde su skorpije su uvek neka desavanja, a velikom vecinom tamo gde su skorpije je smeh i zabava, skorpija svojom pojavom usrecuje mnoge ljude.

Znaju skorpije da pokazu veliku pozitivnost, znaju da svojim sarmom i inteligencijom prosto izazovu paznju i divljenje, medjutim skorpije isto tako znaju da budu hladne i ozbiljne kada su u pitanju neke stvari.

Tacno znaju skorpije kada smeju da budu opustene, a kada ne, ipak postoje neke stvari sa kojima se skorpija nikada ne sali, postoji nesto sto je za skorpiju od velike vaznosti a to je svakako poverenje i vernost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3