STRAH ZA DETETOM je veci od STRAHA ZA SOPSTVENI ZIVOT!

STRAH ZA DETETOM je veci od STRAHA ZA SOPSTVENI ZIVOT!

16 Decembra, 2019 Off By Jovana

Samo ako si roditelj znas sta znaci ljubav i briga za svoje dete. Samo tada istinski razumes smisao te ljubavi.

Samo majka moze da dovede sebe do ludila kada je briga o deteru u pitanju. Cesto ce mnogi reci da bespotrebno brine i dize prasinu tamo gde je nema. Recice, ali jedna majka za to ne mari. Njoj je zivot i sreca sopstvenog deteta na prvom mestu.

Majkama je strah za dete urodjen od onog momenta od kada saznaju da ispod njihovog srca raste novo bice. Novi smisao zivota jedne mojka koji je u njoj probudio lavinu emocija koje do tada nisu ni poznavali.

Majcinstvo nije ni malo laka uloga u zivotu jedne zene. Sta vise, moze se reci da je i najteza.

Majka mora u svakom momentu da bude spremna da donosi ispravne odluke, odluke u kojima ce svoje dete da stavi na prvo mesto.

Sve sto je potrebno da nauce u zivotu ona je duzna da im pruzi osnovno znanje i podlogu za dalje. Tu se u njoj javlja strah da li ce uspeti. Ne zato sto je ona nesposobna, vec zato sto za tako nesto ne postoji upustvo za upotrebu. Niko joj nije rekao i dao smetnice kako na pravi nacin da pokaze svom detetu sta je ispravno, a sta ne.

To zaista nije lako, jer mnogo puta u zivotu i sami dodjemo u situaciju da ne znamo sta je zapravo ispravno.  Medjtuim, majka je ta koja ce se uvek truditi svim silama da postupi sto ispravnije.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2