LJUBAV neka vam bude motivacija za ZDRAV ZIVOT U DVOJE!

LJUBAV neka vam bude motivacija za ZDRAV ZIVOT U DVOJE!

14 Februara, 2020 Off By Jovana

Ovo je nešto što se definitivno pokazalo kao jako produktivno i nešto što daje dobre rezultate!

Pa samim tim ukoliko imate višak kilograma i želite da ih skinete. A i dalje niste spremni da se prepustite rigoroznim dijetama. Ali nikako nemate dovoljno motivacije za povećanje fizičke aktivnosti. Ljubav je i tu začin koji može dosta toga da vam donese. I ukoliko se u tom smislu pokrenete videćete prave rezultate. A ono što je još bitnije osetićete pravu avaturu i uzbuđenje. Jer sama činjenica da imate podršku od voljene osobe je i više nego dovoljno. A pogotovo ukoliko vidte da zajedno trenirate. I da na taj način radite i više nego dobro delo za sebe. Ali i za voljenu osobu pored sebe. Ovo je svakako vreme u kojem treba maksimalno da uživate. Jer je to svakako vreme u kojem ćete se pre svega zbližiti više nego ikada radije.

Jasno je da nema ništa bolje nego da u borbu za gubljenje kilažete krenete sa voljenom osobom. U tom smislu motivacije i želje vam sigurno nikada neće faliti. I imaćete i više nego dovoljno snage da sve odradite na nabolji mogući način. A ono što je još bitnije jeste da je zabava ono što je u tom smislu neizbežna. Tako da je ovo definitivno korak na koji treba zajedno da se odlučite. I u kojem treba istinski da uživate.

A sa druge strane rađena su i brojna istraživanja i studije slučaja upravo na ovu temu. I pre svega dokazano je da su ovo partneri koji imaju jake i iskrene emocije. I da su to veze koje imaju svetlu budućnost. I svakako osnovu za nešto dosta ozbiljnije i dugotrajnije. Na taj način jasno je da partneri imaju dosta slične ciljeve i planove. S to je svakako činjenica koja samoj vezi daje određenu notu povezanosti. I nešto što vezu svakako podiže na znatno viši nivo.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2