Žena DEVICA: Ona je uvek ISKRENA, pa makar istina bila i surova!

Žena DEVICA: Ona je uvek ISKRENA, pa makar istina bila i surova!

28 Decembra, 2022 Off By Jovana

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE VOLE DA U ŽIVOTU IMAJU STABILNOG MUŠKARCA. JER ONE SU TE KOJE SE ITEKAKO BORE U ŽIVOTU I ŽELE NEKOGA KO ĆE IM PARIRATI

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje pre svega itekako vole jake muškarce. I one jesu te koje zaista u svakom smislu te reči vode računa o tim nekim stavrima. Pre svega nikada ne bi dozvolile da u bilo kom smislu te reči imaju pored sebe nekoga ko ih nije vredan. I to jeste stvar koja generalno gledano treba svima da bude i više nego jasna. U svakom smislu te reči vi treba da vodite računa o nekim stvarima ako planirate da imate ove žene pored sebe. Jer one zaista jesu te koje itekako gledaju čak i na neke stvari koje drugi zanemaruju. Njima su te stvari možda jako bitne. I sve je to što čini donekle ove žene specifičnima. To jeste jedna ogromna istina generalno gledano.

Pored svega toga ovo jesu žene koje će u svakom smislu te reči još dodatno da viče računa o nekim stvarima. I to jeste stvar koja je zaista definitvna kada su neke stvari u pitanju. Nikada nemojte da dovodite u pitanje upravo te tamo neke stvari. I to jeste ono što je svakako i više nego bitno u svakom smislu te reči. Uvek imajte na umu da ćete u svakom smislu te reči da morate da znate šta je to što njih zanima.

Ovo jesu takođe žene koje će u svakom smislu te reči vode računa i o tome koliko neko vodi računa o svojoj higijeni. To je takođe stvar koja he ovim ženama jako bitna. Jednostavno one su te koje kada vide bilo koju osobu koja je aljkava i neuredna ne mogu da budu u njenom prisustvu. Neki to smatraju za preterivanjem kada su one u pitanju. ali to je nešto što je jače od njih i ne mogu da promene.

Takođe ovo jesu žene koje umnogome i vode računa o svom izgledu. Uvek se te koje će se tome zaista maksimalno psovetiti u svakom smislu te reči. I to jeste stvar koja je zaista itekako važna kada su ove osobe u pitanju.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2