OVAN: Znak koji nam se nesvesno ”UVUCE POD KOZU” i bez koga ne mozemo NI DANA, Ovnovi su PRAVI PRIJATELJI i VELIKI LJUDI!

OVAN: Znak koji nam se nesvesno ”UVUCE POD KOZU” i bez koga ne mozemo NI DANA, Ovnovi su PRAVI PRIJATELJI i VELIKI LJUDI!

6 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Ovnovi su ogrinalne osobe, osobe koje plene nekim svojim sarmom, gracioznoscu i dobrotom, bez ovnova nasa svakodnevnica ne bi bila ista…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Kada nam je najteze ovnovi su tu, u onim trenucima najvece tuge i bola ovnovi su tu, oni su tu da nam pruze ruku, da nam pomognu da ”ustanemo”, da nam pomognu da savladamo tugu i da ponovo pocnemo da uzivamo u sreci, ovnovi na sve nas uticu veoma pozitivno, i bez ovnova nasa svakodnevnica ne bi bila ni priblizno ista.

Ovnovi su osobe koje ne vole da se isticu, iako ovnovi mnogo toga imaju za pokazati, iako ovnovi plene kvalitetima, iako su inteligentni, oni ne vole da se isticu, ovnovi umeju da cene mir, ovnovima nije potrebna ogromna paznja, oni nisu zeljni paznje.

Ovnovi su osobe koje plene svojom dobrotom, bolje receno ovnovi su obozavani upravo zbog svoje dobrote, jer sto ovnovi mogu da poklone dobrote to ne moze niko drugi, ovnovi poklanjaju ogromne kolicine dobrote i svaka osoba do koje je ovnu stalo zna koliko su ovnovi dobri ljudi.

Ovnovi su osobe koje tako lako zavolimo, mi zavolimo pripadnike znaka ovna, a da to i ne shvatimo, ovnovi su osobe koje nas prosto ”kupe” svojom dobrotom i iskrenoscu, da prosto ni ne shvatimo da smo ih zavoleli.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3