TVOJA SRECA OVOG LETA: Izaberi simbol i saznaj  zbog cega ces se RADOVATI!

TVOJA SRECA OVOG LETA: Izaberi simbol i saznaj zbog cega ces se RADOVATI!

2 Jula, 2020 Off By luca

AKO SI IZABRAO SIMBOL BROJ JEDAN:

 

Ti si osoba kojoj nikada  nije  trebalo mnogo za srecu i ponosan   si na sebe zbog toga. Moze se cak reci da si osoba koja imja veliku dusu, ali ti je najvaznije od svega da  imas kraj sebe one koje volis. Ljubav je ono sto  ti greje dusu i ma koliko  da problema imao, ako su kraj tebe voljeni ti sve to umes da podneses.

Ovo leto ce ti  biti u znaku emocija.

Ako si sada u vezi znaj da ce voljena osoba dati sve od sebe da te ima kraj sebe i da te pri tome jako usreci. Zapravo,desice se  nestio zbog cega ce ona da shvati koliko vredis i koliko vredi ono sto ima sa  tobom. Spremi se za ljubav kakvu jos nisi osetio, za paznju i za srecu koja prati sve to.

Ako si sada ipak slobodan.. Znaj da ti to ovog leta nece pasti  tesko. Ti itekako kraj sebe imas ljude koji te vole – i  uzivaces kraj njih dok se ne pojavi prava osoba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI IZABRAO SIMBOL BROJ DVA:

Ovo leta se u tvoj  zivot vraca neko iz tvoje proslosti.Osoba koja ti je nekada jako   znacila i koja ti vrlo verovatno i sada predstavlja nekog posebnog iako nije pored tebe.

Moguce je   i da je to neka stara ljubav ali prosto i prijatelj  ili clan porodice    koji nije deo  tvog zivota, iz ovog ili onog razloga.

Nema nimalo sumnje da ti vrlo uskoro sledi poziv od te osobe u kojem ce ti otvoriti dusu i reci ti sta je ono sto zeli, sta je ono sto oseca… A onda ce ti sve to dokazati i na delu. Bilo kako bilo, jako ces se radovati sto je ta osoba shvatila koliko vredis… Cak i ako je ne zeolis ponovo kraj sebe.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2