Retrogradna Venera  je krenula 19. decembra: Sa sobom donosi izazove!

Retrogradna Venera je krenula 19. decembra: Sa sobom donosi izazove!

19 Decembra, 2021 Off By dea

Vreme je za promene, za  izazove, za ljubav…

  OVAN

Retrogradna Venera  pocinje 19. decembra.  Ona sa sobom donosi neke stvari i situacije na koje vi niste spremni. Moguce je da ce doci do toga da vam neko dokaze na delu svoje emocije. Problem je sto vi tu  osobu ne posmatrate na isti nacin.

 BIK

Dok  je Venera retrogradna nece biti vecih promena u vasem  zivotu. Mozemo cak da kazemo da cete shvatiti ko je osoba do koje vam je iskreno stalo ali da se za sada  medju vama nece nista desiti. Prosto receno, ovo nije vreme za ljubav.

 BLIZANCI

Odlicno se osecate. Stalo vam je do toga da osvojite necije srce jer nema sumnje da vi tu osobu volite iskreno. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da sada ipak nije pravo vreme. Sacekajte bar do polovine januara jer tada krece bolje vreme za ljubav.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  RAK

Sve dok je Venera retrogradna, vi imate sansu da promenite mnogo toga u svom  zivotu. Konacna  odluka je samo na vama, ali ono sto moramo da naglasimo jeste da ne treba da se vracate u proslost. Tamo se nista   nije promenilo,  pa ni osoba do koje vam je stalo.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da nema sumnje da cete biti iskreno srecni. Kraj ove godine ce biti lep  jer cete moci da kazete da se ostvarila vasa velika zelja.  Dok je Venera retrogradna vecina odluka koje donesete ce  biti ispravne i  odvesce vas do   srece. U to nema nimalo sumnje.

 DEVICA

Pred vama su dani za ljubav. Ono sto moramo reci jeste da nije pametno da nekome prastate tek tako. Istina je da vas neko iz proslosti voli ali ne bi ste smeli da hodate starim stazama vec da idete ka novim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2