Ove znake ocekuje prilika da isprave BOLNU GRESKU IZ PROSLOSTI!

Ove znake ocekuje prilika da isprave BOLNU GRESKU IZ PROSLOSTI!

22 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Svaka osoba na svetu ima nesto za cime zali, svaka osoba je cinila neke postupke na koje nije ponosna, svaki covek gresi, a isto tako svako od nas bi voleo da ima priliku da ispravi gresku iz proslosti, a upravo takva prilika ocekuje pripadnike ova DVA znaka njh uskoro ocekuje prilika da isprave bolnu gresku iz proslosti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koga ocekuje prilika da ispravi BOLNU GRESKU iz proslosti je BIK:

 

Bikovi su osobe koje su oduvek vodile racuna o svojim postupcima, jednostavno bikovi nisu ljudi koji povredjuju druge osobe svojim postupcima, bikovi vode racuna o svemu, veoma malo gresaka bikovi prave, ali cak se i njima desavalo u prolosti da pogrese, ali uskoro bikove ocekuje prilika da isprave bolnu gresku iz proslost, gresku koju su nacinili u ljubavi.

Bikovi su u proslosti bili u vezi sa jednom osobom koja je bila spremna da za njih i zvezde sa neba skine, ali bikovi tu osobu nisu dovoljno postovali tada, pa se veza bikova sa tom osobom zavrsila samo zbog toga sto bikovi nisu umeli da cene ljubav te osobe kao i ono sve sto je ona cinila za njih.

Ali bikove uskoro ocekuje prilika da to promene, bikove uskoro ocekuje prilika da ponovo zapocnu vezu sa tom osobom, zivot ce bikovima pruziti drugu priliku.

Uskoro ce bikovi sresti tu osobu, bikovi ce tu osobu sresti na mestu na kojem su svakoga dana i bikovi ce sa tom osobom uspostaviti kontakt. Bikovima ce prvo biti drago sto su uopste sreli tu osobu, ali im nece biti lako da je pogledaju u lice posto su bikovi shvatili koliko su pogresili, ipak posle nekog vremena bikove ce ocekivati prilika da ponovo zapocnu vezu sa tom osobom, bikovima ce ta osoba pruziti drugu sansu, a bikovi ce imati priliku za novi ljubavni pocetak sa tom osobom.

Bikove ocekuje nesto neverovatno, nesto jedinstveno, nesto sto su bikovi svojim dobrim delima zasluzili, a na takav nacin ce zivot nagradi bikove za dobrotu, zivot ce ih nagraditi sa prilikom da isprave gresku iz proslosti koja im je donela mnogo tuge.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2