Ona moze da te VOLI DO BOGA,ali moze i da ZABORAVI da postojis:ZENA SKORPIJA!

Ona moze da te VOLI DO BOGA,ali moze i da ZABORAVI da postojis:ZENA SKORPIJA!

23 Augusta, 2018 Off By luca

Ovo je pismo za svakog muskarca koji se ikad zaljubio u zenu rodjenu u znaku Skorpije.Za muskarca kome se jedna dama rodjena u ovom znaku svidja.Ovo pismo je zapravo rusenje predrasuda o zeni rodjenoj u ovom znaku.I ono ce vas sokirati,na neki nacin…

Zena rodjena u ovom znaku je veliki borac i njoj ne  treba muskarac koji ne zna sta  hoce.Njoj ne treba muskarac koji  nije sposoban da je pratim kroz zivot.Njoj ne  treba muskarac koji ce biti slabic,koji nece imati snagu nda se bori za ono sto zeli.

Zena rodjena u ovom znaku je dokaz da postoje zene koje su jace od prosecnog muskarca.Ona zeli nekog da je drzi za ruku kada pada i da joj da snagu da izdrzi.Nikako ne nekog ko se plasi svega i svacega i ko ne zna sta hoce od svog zivota.

Ovu zenu neces osvojiti poklonima.Ona nije na prodaju.Zena rodjena u znaku Skorpije je sposobna za to da  bude   snazna onda kada svi drugi padaju.Od muskarca zeli ljubav i neznost.Novac pada u drugi plan.Njenu ljubav niko ne moze da kupi.

Zena rodjena u ovom znaku ne voli muskarce koji su     bez emocija.Privlace je oni koji se usude plakati pred njom,za nju to nije znak slabosti zato sto jednostavno zna da muskarac koji moze da place moze i da voli.

Ona je dama.Ona nije neko ko ce uciniti prvi korak ka muskarcu,ali ne zato sto ne sme vec zato sto prosto zna ko treba da  bude muskarac u vezi i onaj ko dopusti da ga ova zena  zavede i da mu prva pridje nju nikad nece zanimati,jer ona zeli snaznog coveka,bas kao sto je ona sama snazna.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2