Ljubav od 23.septembra do 21.decembra:Vasa sudbina na dlanu!

Ljubav od 23.septembra do 21.decembra:Vasa sudbina na dlanu!

12 Septembra, 2022 Off By dea

 Za samo par dana pocinje jesen, a mi vam sada otkrivamo sta ce vam doneti ovo godisnje doba na polju emocija.

 

 OVAN

Jesen ce biti godisnje doba kada ce mnogo toga doci na  svoje kada ste vi u pitanju. Cinjenica  je da ste patili i da vam je i sada mozda slomljeno srce. Ali, doci ce neko ko ce znati da vam vrati veru.

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dani kada ce cuda biti moguca i kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Iz dana u dan vam je jasno da ste zasluzili da malo mislite na sebe.

 

 BLIZANCI

Ova jesen vama nece doneti promene na polju emocija. I znajte da je za vas sada najbolje da ostanete sami. Da pre svega resite neke svoje probleme i da napravite fokus na stvarima koje su vam zaista vazne i bitne. Bice vremena za ljubav.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da vas voli jedan rak. Da je iskren prema vama i da je spreman na sve ne bi li vam na delu to i dokazao. Ova jesen ce vama biti u znaku ljubavi, u to nema nimalo sumnje. Nista nije nemoguce.

 

LAV

Konacno, sledi vam period za radost.  U danima koji su pred nama nista nece biti nemoguce. Samo je jako vazno da ne odustajete od onog sto vase srce  pozeli. Pustite da vas ono vodi.

 

DEVICA

Sve je u redu. Postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i ova jesen ce biti prilika da se rese vasi emotivni problemi. Jeste dugo patili ali znajte da nista nije nemoguce za onog ko je spreman da se bori.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2