Nekoga čeka ljubavna izdaja: Izaberi RUŽU i otkrij šta tebi donosi budućnost!

Nekoga čeka ljubavna izdaja: Izaberi RUŽU i otkrij šta tebi donosi budućnost!

18 Septembra, 2022 Off By Pleomax993

Ruža simbolizuje ljubav i ona može da nam otkrije buduća dešavanja u ljubavi…

AKO STE IZABRALI PRVU RUŽU:

Dešavanja koja vas očekuju u ljubavi tokom bliske budućnosti vam se neće ni malo dopasti. Istina je da vi i sada imate nekih problema na planu ljubavi vašeg života, ali vama oni najveći problemi na planu ljubavi tek stižu. Nažalost, vama dolaze dešavanja zbog kojih ćete izgubiti veru u ljubavnu sreću.

Naime, ako će vama nešto doneti bliska budućnost, onda će vam ona doneti ljubavnu izdaju. Vas očekuje ljubavna izdaja i zbog toga ćete morati da se odlučite za ljubavni kraj. Vi sada imate jako veliko poverenje u voljenu osobu. Vi sada smatrate da vas ta osoba nikada ne bi mogla izdati. Međutim, postoji nešto što vi ne znate, a vi ne znate da je vaš partner u prošlosti učinio brojne postupke koje nije trebao učiniti. Vi ćete uskoro saznati za sve te postupke voljene osobe i to na veoma loše načine i zbog toga ćete početi da razmišljate o ljubavnom kraju. Vi nećete želeti da žurite sa vašom odlukom nego ćete želeti da se uverite da je sve to što ste saznali istina, a vama će vaš partner priznati da je to istina i zbog toga vi nećete imati drugog izbora nego da se odlučite za ljubavni kraj.

Vi zaista možete jako mnogo toga da oprostite. Vi imate jako veliko srce i veliku dušu, ali čak ni vi nećete moći da oprostite neke postupke vašoj voljenoj osobi. Jednostavno ćete vi saznati da je vaš partner učinio neke stvari koje su za vas neoprostive.

Nažalost, vama ne dolaze lepi trenuci u ljubavi nego vam dolaze pakleno teški trenuci.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2