Vladavina Vage traje do 23.oktobra:Na polju emocija ce najvise srece imati ova tri znaka!

Vladavina Vage traje do 23.oktobra:Na polju emocija ce najvise srece imati ova tri znaka!

24 Septembra, 2022 Off By dea

Vladavina Vage je pocela 23. septembra i trajace do 23. oktobra. Evo prilike da saznate koja tri zodijaka ce u ovom periodu imati najvise srece…

 

 VAGA

Naravno da ste znak koji ce biti srecan za vreme vase vladavine. Pocelo je vreme vasih rodjendana, proslava, ostvarenja zelje, i nema nimalo sumnje da ste to zasluzili.

Ovaj period zaista donosi vrlo lepe situacije, a za mnoge od vas i trenutke za pamcenje. No, polako, idemo korak po korak…

Ako ste u vezi,znajte da je izvesno da vam voljena osoba sprema iznenadjenje. Nema toga sto za vas ne bi uradila i to je ono sto moramo reci. Vi ste znak koji ce u danima koji slede dobiti dokaz ljubavi. Nije nemoguce cak ni da dodje do prosidbe, naravno, ako je to ono sto vi u ovom trenutku zelite. Mislite o tome, jer mozda budete morali da donesete najvecu odluku. Ako volite iskreno, radujte se, ljubav svakako kuca na vrata vaseg zivota, odnosno novi pocetak.

Ako ste slobodni,znajte da nema nimalo sumnje da ce vreme vase vladavine biti i vreme kada ste upoznali svoju srodnu dusu. To je ono sto moramo da kazemo. Cinjenica je da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.

  Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2