Egipatski horoskop za narednu nedelju: Raku stižu mala čuda, dok će OVAJ znak biti mnogo tužan!

Egipatski horoskop za narednu nedelju: Raku stižu mala čuda, dok će OVAJ znak biti mnogo tužan!

23 Oktobra, 2022 Off By Pleomax993

Egipatski horoskop otkriva svim znacima šta će im se dešavati tokom naredne nedelje…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će naredna nedelja biti veoma lepa zbog nekih dešavanja. Ona će vam doneti pre svega uspehe. Naime, vama će tokom naredne nedelje tako mnogo toga polaziti za rukom što vi trebate iskoristiti što je moguće više i bolje.

BIK

Dragi bikovi, naredna nedelja vam donosi jednu neočekivanu priliku. Naime, osoba do koje vam je mnogo stalo će pokušati da vam se vrati u život. Jedna osoba će početi da čini postupke sa kojima će želeti da vam se iskupi za tugu koju vam je nanela.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će naredna nedelja doneti razloge za tugu. Nažalost, vas će mnoge vaše drage osobe razočarati. Mnoge osobe će učiniti postupke koje ne bi trebale da čine i vi ćete početi veoma ozbiljno da razmišljate o odlasku od tih osoba.

RAK

Dragi rakovi, vama će naredna nedelja biti prosto pa čarobna. Vama će se od prvog pa do poslednjeg dana naredne nedelje dešavati pozitivne i lepe stvari. Naredna nedelja vam donosi dešavanja koja će vam bez bilo kakve dileme ulepšati život.

LAV

Dragi lavovi, vama naredna nedelja donosi nešto zaista neočekivano. Ona vam donosi novčani dobitak koji će dovesti do promene vaše finansijske situacije. Tokom naredne nedelje vas očekuje novčani dobitak koji će vas tako mnogo obradovati.

DEVICA

Drage device, vi ćete narednu nedelju provesti u veoma lepom raspoloženju. Prvo vam naredna nedelja donosi nešto lepo u ljubavi, pa vas onda očekuje jedan jako veliki uspeh na poslu koji će vam mnogo značiti na planu samopouzdanja.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2