Ljubav za cetvrtak:Ovaj 27.oktobar ce nekome biti prosto fantastican!

Ljubav za cetvrtak:Ovaj 27.oktobar ce nekome biti prosto fantastican!

26 Oktobra, 2022 Off By dea

Moramo da kazemo da ce ovaj dan doneti mnogo toga, posebno ako ste rodjeni u znaku bika…

 

OVAN

Samo nemojte ni u kom slucaju sumnjati u voljenu osobu. To je ono sto moramo da kazemo. Dolaze dani kada ce sve biti moguce i kada ce i za vas doci lepsi dani.  Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli iznad svega.

 

BIK

Kada je u pitanju ovaj dan vrlo je vazno da  imate na umu da sve dodje na svoje kad tad. To je ono sto moramo reci. Velike su sanse da cete u danu koji je pred nama shvatiti da ste voljeni. Da su zapravo vase emocije obostrane.

 

BLIZANCI

Sve je u redu, i vama ovaj dan donosi priliku za srecu. Nema nimalo sumnje da postoji neko ko je spreman da vas voli iznad svega. Samo slusajte svoje srce jer ono zna sta je najbolje za vas. Mislite o tome.

 

RAK

Konacno ce i za vas doci lepsi dani. Istina je da sada patite i da su velike sanse da ste svoju ljubav dali nekome ko ne zna da vas ceni. Ali ovaj dan bi mogao da promeni mnogo toga. Mislite o tome.

 

LAV

Konacno, dan  koji je pred nama ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Vi ste znak koji je uvek mislio o drugima ali ce vama ovaj cetvrtak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Nista nece biti nemoguce.

 

 DEVICA

Odlicno ste raspolozeni. Postoji neko ko bi mogao na delu da vam dokaze svoju ljubav ali je stvar u tome sto se cini da vi ipak niste spremni za novu ljubav. To je u redu. Samo nemojte nikome davati laznu nadu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2