Horoskop za nerednih sedam dana: Neko ce tugovati , a Skorpiju ocekuje neslucena sreca .

Horoskop za nerednih sedam dana: Neko ce tugovati , a Skorpiju ocekuje neslucena sreca .

7 Novembra, 2022 Off By luca

Narednih sedam dana donose promjene u zivote nekih zodijaka koje im se nece nikako dopasti. Nekim znacima dolazi velika tuga, a neko ce u narednim danima samo za srecu znati.

OVAN

Pred vama su dani u kojima cete imati mnogo obaveza samim tim necete imati mnogo prostora da se posvetite sebi. Pred vama je mnogo posla ali i obaveze koje ste do zadnje pokusavali izbjeci. Dani pred vama ce biti naporni ali vi cete uspjeti sve da okrenete u svoju korist.

 

BIK

Vi cete sa desavanjima koja su pred vama moci biti zadovoljni. Pred vama su naime dani u kojima cete imati mnogo srece jer napokon uspijevate da ostvarite jedan poslovni san koji vama znaci mnogo. Na polju ljubavi nece biti velikih promjena.

 

BLIZANCI

Pred vama su dani u kojima vam nece biti lako. Dolazi do velikih nesuglasica sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. Tuga je pred vama jer vi ste se mnogo trudili da vasu vezu okrene u jednom boljem pravcu. Sve izgleda kao da ste vi jedini koji pokusava da spasi vezu koja vama znaci sve.

 

RAK

Predivni dani su pred vama u kojima vas ocekuju predivna desavanja kako na poslovnom tako i u vasem privatnom zivotu. Vi cete biti zadovoljni jer sve se odvija u vasu korist. Pred vama su dani srece u kojima cete iskreno uzivati.

LAV

Dolatzi do promjena na polju ljubavi jer pred vama je susret koji ce sve da promjeni. Nova ljubavna sreca je pred vama koja vam poslije mnogo problema na polju ljubavi donosi samo dobro. Ljubav na prvi pogled ce da se desi.

 

DJEVICA

Vi cete u danima koji su pred vama imati posebno mnogo srece na poslovnom polju sto ce vam biti od velike koristi. Pred vama su desavanja koja ce mnogo toga da promjene bas onako kako ste vi zeljeli.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2