Ako DEVICA ode iz vašeg života VI GUBITE, NE ONA!

Ako DEVICA ode iz vašeg života VI GUBITE, NE ONA!

3 Oktobra, 2022 Off By luca

Ovo je znak za kojeg ce svi reci da je miran ali to bas i nije istina. Zapravo moramo da kazemo da je ovo neko ko odlicno zna sta hoce i sta zeli i neko ko se uvek trudi da usreci one do kojih mu je stalo.

Ona jeste mirna i povucena ali samo u smislu da ne zeli da bude u centru paznje. To je prosto nesto sto ne ide uz nju, ali moramo da kazemo da je neko ko itekako ima potenecijala.

Skoro da ne postoji ono sto jedna devica nije u stanju da uradi. I kada nesto zamisli ona ce uvek naci nacina da to i dobije.

Velike su zapravo sanse da ce ovo biti znak koji ce vam biti tu i vasa podrska i vas oslonac i vase rame za plakanje i jos mnogo toga. Ono sto moramo da naglasimo jeste da je devica neko ko ne igra prljavo.

 

Ona nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. I bice vam oslonac i podrska i rame za plakanje. Bice zapravo vas andjeo cuvar ako mu dokazete da ste toga vredni i to je za svaku pohvalu. Moramo da kazemo da je devica neko ko ce vas voleti ali ona je neko ko moze i ume i da vas ostavi i da vam okrene ledja. To samo zavisi od vas i to morate da imate na umu.

Cuvajte ono sto imate sa devicom jer je ovo znak koji je rodjen za ljubav. Osobe rodjene u ovom znaku nisu avanturisti. To znaci da oni ne vole avanture i da je to ono sto ih nikad i ni u kom slucaju nece zanimati. Jedna devica zeli samo da ima nekog na koga moze da se osloni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2