Ako išta znaju, Bikovi umeju da ljube: Horoskop otkriva čiji poljupci obaraju s nogu!

Ako išta znaju, Bikovi umeju da ljube: Horoskop otkriva čiji poljupci obaraju s nogu!

28 Jula, 2018 Off By luca

Ako išta znaju, Bikovi umeju da ljube: Horoskop otkriva čiji poljupci obaraju s nogu!

Bikovi imaju posebno razvijen osećaj za dodir i zbog toga će vas pre poljupca maziti, dok je poljubac Device uvek osećajan i savršen.

Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok neke jednostavno poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost sa partnerom.

Ovan

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju – znaju način kako zapaliti partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu, oduševljeno i impulsivno.

Bik

Lagano, senzualno i čvrsto, takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze Bikova traju duže nego veze drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj za dodir i zbog toga će vas pre poljupca maziti, tapšati po ramenu ili uzeti za ruku.

Blizanci

Raznolik, zanimljiv i brzo promenjiv. Blizanci vas neće razočarati poljupcem. Ipak, pre poljupca moraćete da se načekate i napričate.

 

Rak

Ugodno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, nakon kojeg ćete se osećati toplo i prekrasno.

Lav

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava. Za njegov poljubac se stoji u redovima! S njim sve što treba je da se opustite i prepustite.

Devica

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube device. One ne vole nered, pa i atmosfera pre poljupca mora biti savršena. Budući da device ništa ne rade polovično i njihov poljubac je potpun.

Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. “Kvaka” je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak s njima će biti jednak i nakon 25 godina provedenih zajedno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2