Ako muškarac o vama može reći ovih 10 stvari, vi postajete njegova sudbina

Ako muškarac o vama može reći ovih 10 stvari, vi postajete njegova sudbina

Maj 26, 2019 Off By luca

Kada muškarac susretne ženu za kojom je tragao cijeli život – ženu njegovih snova – to se vrlo često događa sasvim neočekivano. A to mijenja cijeli njegov život. Zauvijek.

Priroda nas je stvorila na takav način da dvije kontrastne polovice mogu postati savršena cjelina. Potraga za tom drugu polovicom često se pokaže kao jedan težak put.

Ako je muškarac pronašao onaj savršeni cvijet usred pustinje, on ga nikada neće napustiti.

Vi postajete njegov cvijet, njegov život, njegova sudbina. A s vama će zauvijek ostati jer o vama može – bez ustručavanja – reći ovo….

ONA ME PODRŽAVA

Svaki muškarac treba ženu koja ima mudrosti da mu pomogne uspješno koračati kroz život. Često možemo čuti kako pored uspješnog muškarca, stoji još i uspješnija žena, što je apsolutno istina. Žena u muškarčev život unosi smisao i smjernice kako bi postao mudriji.

ONA JE PREKRASNA

Ljepota leži u oku promatrača. Ako je ona njemu najljepša žena koju je ikad vidio, tada muškarac ostaje uz nju. Postoje ljudi koji obraćaju previše pozornosti na nečiji fizički izgled, a ima i onih koji se bune protiv ideje kako je vanjska ljepota najvažnija. Ipak ljudska bića mogu uživati u međusobnoj ljepoti, dokle god su u mogućnosti da je vide. Muškarac je svjestan toga, uživa u ljepoti žene, ali mu nije najvažnija osobina zbog koje će biti i ostati uz nju.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3