Ako ste u vezi sa Bikom i primetite da kači OVAKVE STVARI na Fejsbuk, uskoro će vas ŠUTNUTI: A Lavovi POSEBNO OKRUTNO spremaju raskid!

Ako ste u vezi sa Bikom i primetite da kači OVAKVE STVARI na Fejsbuk, uskoro će vas ŠUTNUTI: A Lavovi POSEBNO OKRUTNO spremaju raskid!

Juli 8, 2018 Off By luca

Kako da znate da vam voljena osoba sprema šut-kartu? Horoskop ima odgovor i na to pitanje!

OVAN

Počinju da se udaljavaju od vas, ali se trude da po svaku cenu izbegavaju svađe. Kada je Ovan zaljubljen, ima neodoljivu potrebu da svaku, čak i najmanju sitnicu podeli sa voljenom osobom. Pored toga, Ovnovi su prilično direktni, i ne ostavljaju puno prostora za slobodna tumačenja. Ako se uhvatite da češće nego ikada preispitujete značenja iza njihovih postupaka, nešto definitivno nije u redu.

BIK

Bikovi u vreme krize daju sve od sebe da prikažu svoj život boljim nego ikada. Zato će društvene mreže zatrpavati fotografijama nove odeće, dekorisanja stana i sličnih stvari, a sve u cilju da prikriju koliko su zapravo nezadovoljni. Bikovi su bića estetike, i njihova sreća umnogome zavisi od toga kako izgledaju stvari u njihovom okruženju.

BLIZANCI

Blizanci će biti u strašnom haosu, i neverovatno tužni i uznemireni, ali će se praviti da je to sve iz svih mogućih razloga osim tog da vam se veza raspada. Biće im teško na poslu, pokvariće odnose sa drugima i upropastiće svoj život na više frontova samo zato što ne umeju da se nose sa činjenicom da nisu srećni u vezi, pa će pokušavati da uzrok svoje uznemirenosti prišiju svim ostalim stvarima.

RAK

Rakovi postaju svađalice koje traže svaki mogući povod za novi sukob. Svima u okolini će pričati koliko su nesrećni u vezi, stalno će imati neki pasivno agresivni komentar, i sve u svemu, daće sve od sebe da svima jasno pokađžu koliko su nesrećni, ali pritom neće ni prstom mrdnuti da nešto poprave. Rakovi su inače nežne dobrice, pa kada vidite da postaju sve sarkastičniji i grublji, znate koliko je sati.

LAV

 

Lavovi prvo postaju agresivni, pa onda jednostavno nezainteresovani. Prilično su brutalni u ophođenju prema partneru kada je veza na staklenim nogama jer sva njihova snaga potiče od imidža koji grade o sebi, a ako im veza ne valja, postaju izuzetno nesigurni i spremni na svađu u svakom trenutku. Kada se izduvaju, prosto će dići ruke i pobeći iz veze.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3