Ako vas povredi Jarac vise ce on PATITI nego vi jer ce se odmah pokajati, VODOLIJA  ce vas poljupcima naterati da joj sve oprostite

Ako vas povredi Jarac vise ce on PATITI nego vi jer ce se odmah pokajati, VODOLIJA ce vas poljupcima naterati da joj sve oprostite

Juli 13, 2018 Aus Von luca

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

VAGA ON – Samo je svratio kod frizera, a vi ste odmah digli galamu što je zakasnio… Osim toga, ušao je i u parfimeriju da kupi penu za brijanje, a izašao sa najnovijim parfemom za vas. Za izvinjenje. Moliće vas da mu oprostite gledajući vas onim čuvenim pogledom adolescenta kojem je sve dozvoljeno (ma koliko godina imao). Preostaje vam jedino da vašeg muškarca Vagu uhvatite za uvo, odvedete pravo kući i objasnite mu prednosti javljanja telefonom, ako ponovo bude kasnio (što je sasvim izvesno).

VAGA ONA – Svesna je ona da vam se nije javila kada je trebalo ili pojavila na mestu gde ste se dogovorili još pre nekoliko dana…Ali, znate li vi uopšte koliko je dogovora u medjuvremenu žena Vaga promenila?Ako uspete da joj pohvatate konce u njenoj večitoj promeni, odlaganju ili otkazivanju planova, moći ćete da joj ’stanete na rep’…Naravno pod uslovom da ostanete neosetljivi na njen šarm i pogled kojim kao da vam govori da ste vi poslednja osoba na svetu prema kojoj bi se tako ponašala. Pošto vam kao malo dete bude obećala da će ubuduće biti dobra, izmamiće vam osmeh na lice.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

ŠKORPIJA ON – Ako je zaljubljen, duboko pati kada zna da vas je uvredio, naljutio ili povredio na bilo koji način. I tada, muškarca Škorpiona, tog neuhvatljivog i veštog zavodnika koji žene osvaja sa nesvakidašnjom lakoćom, možete vrteti oko malog prsta. Ipak, koliko je vešt na delu, toliko ume da bude snalažljiv i na rečima: potrudiće se da vas na sve moguće načine ubedi da se odljutite i prihvatite njegovo izvinjenje. Tad neće žaliti ni para, ni živaca, ni vremena kako bi postigao svoj cilj, jer on sve može da drži pod kontrolom, pa i vaš bes.

ŠKORPIJA ONA – Ako je dotle došlo da se naljutite na ženu Škopriju, onda mora da je nešto ozbiljno u pitanju…A možda je opet stara priča o vašoj plati ili vašoj nesposobnosti da zaradite onoliko koliko po njenom mišljenju vredite, odnosno, kako god okrenete – o novcu. Ukoliko vas voli, ona će vam se, čim primeti da ste povredjeni, izviniti u krevetu. Ako je njeno interesovanje za vas oslabilo, pa je već bacila oko na drugoga, žena Škorpija ne smatra da zbog toga treba da se izvinjava ona vama, već vi njoj!

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3 4