Ako ZVOCAS SUVIŠE, GUSIS GA PREVIŠE!

Žene su uglavnom te koje poznatije pod tim da stalno nešto zvocaju partneru. Mada naravno može biti i obrnuta situacija, gd eto više čini muškarac. To se dešava i kada jedan partner u vezi stalno nešto govori, a drugi ga ne konstatuje niti sluša. To je onda nešto što će izluđivvati i jedno i drugo, Jer će prva osoba stalno povaljati odnosno zvocati, a druga neće slušati i tako u krug. Ali to je zaista veliki problem jer tako veze mogu da dođu pred raskid. Odnosno veliki procenat veza se i raspao zbog toga, odnosno to je bio glavni razlog za prekid odnosa. Jednostavno smanjite to jer nećete ništa sa tim postići. Ta osoba ako vas ne sluša, ma koliko vi zvocali isto će biti. Odnosno biće još gore jer nervirate se i jedno i drugo i to će samo narušiti vaš odnos, a ništa se neće rešiti.

U nastavku teksta ćemo vam pojasniti zašto zvocanje toliko može da napravi rpoblem u vezi, odnosno i da bude glavni razlog za raskid.

PONAŠATE SE PREMA NJEMU KAO DA STE MU MAMA

To je nešto što će svaku osoba maksimalno da iziritira. Jendostavno ne treba iko da preteruje da bi bilo ko voleo da se neko ponaša prema njemu kao da mu je mama. U tom smislu da mu se za svaku sitnicu prebacuje nešto, odnosno zvoca. To bi svakoga izrevoltiralo jer jednostavno to je i podcenjivanje te osobe. Šta tržite sa nekim ako se ponašate prema njemu kao da ste mu roditelj. To je onda logično pitanje koje može bilo ko da vam postavi pa i partner. Partner će se u tim momentima itekako osećati poniženo, kao osoba koja i dalje ne zna da se ponaša pa mu je potrebno da njegova partnerka igra ulogu mame.. To zaista može da ugrozi vezu, jer parter može iz inata da počne da se ponaša totalno drugačije i da to zaista ugrozi vašu vezu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…