Arkanđeo povezan s vašim znakom Zodijaka – Kako utječe na vaš životni put i svrhu duše

Arkanđeo povezan s vašim znakom Zodijaka – Kako utječe na vaš životni put i svrhu duše

2 Augusta, 2018 Off By luca

Arkanđeli i anđeli. Postoje anđeli i arkanđeli koji vladaju nad 12 znakova zodijaka. Kad se inkarniramo na Zemlji kao čovjek, mi “dobivamo” planet – zvijezdu s kojom se najviše povezujemo. To nam pomaže da odaberemo vrstu lekcija koje trebamo naučiti.

Anđeli zodijaka mogu nam pomoći da razumijemo naš astrološki znak i kako to utječe na naš životni put i svrhu duše. Oni nam govore o našim inherentnim osobinama i osobnosti.

Ovan

Arkanđeo Kamael bdije nad zvijezdom Ovna i donosi samosvijest i samopouzdanje. Arkanđeo Kamael povezuje se sa ‘Sunčevim anđelima’.

Osobe rođene u znaku Ovna obično su društvene, impulzivne i pune ideja. Ovan ima kratak fitilj, brzo se naljuti, ali u idućem trenutku sve lako zaboravlja.

Bik

Arkanđeo Hagiel bdije nad zvijezdom Bika. Bik je zemljani znak i voli materijalnu udobnost i luksuz, piše Speaking tree.

Usklađen je s prirodom, praktičan je i njegova životna lekcija je usavršavanje “strpljivosti”.

Blizanci

Arhanđeo Rafael bdije nad drevnom zvijezdom Blizanaca. Arkanđeo Rafael je anđeo ozdravljenja, liječnik u višem carstvu i sposoban je voditi sve iscjelitelje.

Osobe rođene u ovom znaku su iznimno nadarene i pametne. Imaju beskrajnu žeđ za znanjem i uvijek su znatiželjni.

Rak

Arkanđeo Gabriel vlada Mjesecom i znakom Raka. Kada je u pitanju Rak sve je povezano s balansiranjem svih emocija na svakoj razini.

Odnosi su vrlo važni za Raka, ali njegove emocije često ga tjeraju da bude nepovjerljiv.

Lav

Arkanđeo Mihael bdije nad zvijezdom Lava. Osobe rođene u ovom znaku su velikodušne i otvorene.  Natjecateljski su raspoložene i zasigurno žele pobijediti.

Njihova najbolja osobina je njihova sposobnost da budu intenzivno individualni, a istodobno odani i velikodušni prema onima koje vole.

Djevica

Arhanđeo Rafael je vladar znaka Djevice i daruje im učinkovitost i analitički um. Pozitivne osobine ovog znaka mogu se naći u njihovoj pouzdanoj prirodi.

Oni nisu osobe koje osuđuju i vole raditi mirno iza scene.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2