Horoskop vaznih desavanja za petak i subotu! Nekoga ceka razocarenje!

Horoskop vaznih desavanja za petak i subotu! Nekoga ceka razocarenje!

Februar 9, 2023 Aus Von Jovana

Horoskop za petak i subotu za sve znake zodijaka… Saznajte sta vam zvezde vazno porucuju… Pokusajte biti realni.

Ovan

Dragi ovnovi, vi pokusajte malo vise da se fokusirate na privatan zivot tokom naredna dva dana. Zbog velikih obaveza zapostavili ste ljude koji vas vole i koji su vam porodica.

Bik

Dragi bikovi,ne sumnjajte u voljenu osobu. Sve sto cini cini iz ljubavi prema vama. U zadnje vreme mnogo ste sumnjicavi i trazite greske. Nema potrebe za tim, opustite se slobodno. Uzivajte u narednim danima u vasoj ljubavi. Pokusajte da se fokusirate na emocije.

Blizanci

Dragi blizanci, vi niste ni svesni koliko je vazno da budete iskreni prema osobi do koje vam je stalo. Ne pokusavajte cak ni da sakrijete deo istine jer mislite da je tako bolje. Fokusirajte se samo na cinjenice i niko nece biti povredjen u ljubavi.

Rak

Dragi rakovi, nemojte se nervirati bez razloga. Verujte da ovaj put nemir unosite sami sebi i vidite veliki problem gde bas i nije tako. Naredna dva dana iskoristite da razmislite i donesete prave odluke.

Lav

Dragi lavovi, vi niste neko ko ce stedeti se i pokusavate da se isteknete u najboljem svetlu. Medjutim, ono sto vam je preko potrebno je da se u naredna dva dana opustite i posvetite sebi. Nekada je vazno da izdvojite vreme za sebe i svoj mir.

Devica

Drage device, vi ste se previse preforsirali u predhodnim danima. Zeleli ste da se istaknete i postignete svoje ciljeve. Sada je vreme da se posvetite samo sebi. U narednim danima vreme je da mislite malo vise na sebe i svoje licne potrebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2