Astro prognoza za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka.

Astro prognoza za nedelju i ponedeljak.

Vaga

Drage vage, jako je bitno da budete osoba koja je samouverena. Da budete pre svega osoba koja zna sta hoce. Osoba koja u svemu zna kako treba da posupa. I da budete osoba koja je danas spremna da preduzme velike korake.

 

PROCITAJTE I: Srecnici 27. marta! Koga danas prati sreca?

 

Skorpija

Drage skorpje,u naredna dva dana vas ocekuju ljubavna iskusenja.  U toku ova dva dana vas sasvim jasno ocekuju velike ljubavne promene. Koje su po svemu sudeci nesto sto ve vas vratiti u realnos. I nesto sto ce vam na pravi nacin dati vear u ledja.

Strelac

Dragi strelcevi, pre svega jako je bitno da razjasnite neke stvari u svojoj glavi. Jako je bitno da u svemu pre svega budete realni. I da danas u potpunosi jasno postavite svoje ciljeve. I da se danas pre svega fokusirate na cistu ljubav.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jarac

Dragi jarcevi, vi zaista ne znate gde udarate zbog mnogo posla i obaveza u zadnje vreme. Dali ste sebe i previse i sada je zaista doslo vreme da odmorite. Shvatite da ste i vi ljudsko bice i da vam je potrebno vremena za sebe.

Vodolija

Drage vodolije, vi nemojte pridavati znacaja jednoj osobi iz vaseg okruzenja. Jednostavno to je osoba kojoj nikako ne mozete verovati i vi ste svesni toga. Na vama je da li cete namerno upadati u vrtlog izdaje ili cete postupiti pametno.

Ribe

Drage ribe, vi ste veoma rastrzani ovih dana. Sada je vreme da se prvo saberete. Ne mozete nista novo ciniti niti ulaziti u novine u vasem zivotu dok se potpuno ne saberete.