Astro prognoza za petak i subotu! Neko konacno ostavlja los period iza sebe!

Astro prognoza za petak i subotu! Neko konacno ostavlja los period iza sebe!

Januar 26, 2023 Off By Jovana

Astro prognoza za petak i subotu za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde vazno porucuju u naredna dva dana.

Ovan

Dragi ovnovi,astro prognoza za petak i subotu vam porucuje da budete oprezni. Jer pre svega treba da budete svesni da ste  veoma uspesni. Da ste osoba koja zna sta radi. I u svakom trenutku treba da sluste iskljucivo i samo sebe.

Bik

Dragi bikovi, pravi je trenutak da budete i vise negoodlucni. Jako je bitno da u svemu znate sta hocete. Da pre svega budete istrajni. Jer u ovim danima cete uvideti znacajne promene u raznim segmentia.

Blizanci

Dragi bizanci, astro prognoza za petak i subotu vam porucuje da uzivate u ljubavi. Pre svega naucite da se u potpunosti posvetite voljenoj osobi. Da u potpunosti u svakom segmetu budete ousteni. I da sasvim jasno budete svesni ljubavi koju imate.

Rak

Dragi rakovi, astro prognoza za petak i subotu vam porucuje da se potpuno opustite.  Vi ste znak koji je sada iscrpljen.  Vi ste zasluzili da naredna dva dana posvetite sebi. Morate da nadjete svoj mir i napunite baterije jer su naporni dani iza vas.

Lav

Dragi lavovi, mnogo toga ste zrtvovali da bi sve ostvarili u predhodnom periodu. Obaveze ste stavili na prvo mesto i to vas je kostalo slobodnog vremena i uzivanja sa voljenima.  Zato ste znak koji je sada jako umoran i iscrpljen.  Ovi dani su odlicna prilika da se posvetite sebi. Ocekuje vas iznenadjenje od drage osobe koje ce vas itekako oraspoloziti.

Devica

Drage device, pred vama su dva dana koja ce vam dati odgovore na mnogo pitanje. Ovo su dani u kojima cete znati ko su vam prijatelji, a ko to nije. Nemojte zaliti za ljudima koji su vam konacno pokazali svoje pravo lice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2