Astro prognoza za subotu i nedelju! Nekome dani iz snova!

Astro prognoza za subotu i nedelju! Nekome dani iz snova!

Januar 19, 2023 Off By Jovana

Astro prognoza za subotu i nedelju za sve znake zodijaka. Saznajte šta vam zvezde poručuju u naredna dva dana.

Ovan

Dragi ovanovi, astro prognoza za subotu i nedelju vam porucuje da se opustite. Vama je preko potreban mir. Preumorni ste od silnih obaveza i vreme je da se posvetitie sebi. Tokom naredna dva dana napunite baterije za nove radne pobede.

Bik

Dragi bikovi, niste vi osoba koja je naivna i koju je lako slagati. U vasoj okolini ima osoba koja nije iskrena i nije bas dobronamerna. Vreme je da je raskrinkate i ne dozvolite da igra svoju igru. Takvim osobama nije mesto u vasem zivotu. Vi ne podnosite licemere i lazove.

Blizanci

Dragi blizanci, u naredna dva dana ocekuju vas teski trenuci kada je vas emotivni zivot u pitanju. Vi cete ovih dana imati konflkt sa partnerom i vasa komunikacija ce biti veoma teska. Pokusajte da nadjete kompromis ili se sklonite jer moze da vas izrevoltira takav stav. Nemojte donositi ishitrene odluke.

Rak

Dragi rakovi, astro prognoza za subotu i nedelju porucuje da nije ppametno da se tokom ovih dana fokusirate na vazne odluke. Morate pre svega nauciti da mislite na sebe i da vama treba slobodnog vremena. Nemojte se na silu forisiratim jer je i vama potreban odmor.

Lav

Dragi lavovi, vi niste neko ko ce drugima raditi iza ledja. Medjutim, znajte da jedna osoba vam pravi smicalice i prica neistine. Budite svesni toga, jer moze vam napraviti problem sa drugim ljudima. Sto pre utvrdite ko je to i dovedite sve stvari na svoje mesto da ne bi imali nepotrebnih problema.

Devica

Drage device, vi ste nekoko ce imati mnogo planova tokom naredna dva dana. Medjutim, ne ocekujte da ce biti sve tako. Vama ce se u naredna dva dana desiti prijatno iznenadjenje od voljene osobe. Ovo ce vam zaista prijati i usrecice vas.7

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2