Astro vesti za petak i subotu za sve znake zodijaka! Neko mora biti oprezan!

Astro vesti za petak i subotu za sve znake zodijaka! Neko mora biti oprezan!

November 23, 2022 0 Von Jovana

Astro vesti za petak i subotu za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju u naredna dva dana.

Ovan

Dragi ovnovi, astro vesti za petak i subotu porucuje sada je pravi trenutak da se odmortite. Ove dane iskoristite za sebe. Jer vas u svemu tome pre svega ocekuje veoma miran vikend. Pun toplih i lepih momenata za vas i vama drage osobe.

Bik

Dragi bikovi, jako je bitno da pre svega budete sigurni u sebe. Ovo su dani u kojima cete biti izlozeni mnogobrojnim pritiscima. Astro prognoza za petak i subotu za sve znake zodijaka vam porucuje da postavite jasne ciljeve.

Blizanci

Dragi blizanci, ovo su vas srecni dani. U ovim danima cete pre svega uzivati u ljubavi i dragim ljudima. Voljena osoba ce vam se u potpunosti posvetiti. I bice vam u svakom segmentu dostupna za pruzanje emocija i osecanja.

Rak

Dragi rakovi, astro vesti za petak i subotu vam porucuje da se potpuno opustite.  Vi ste znak koji je sada iscrpljen.  Vi ste zasluzili da naredna dva dana posvetite sebi. Morate da nadjete svoj mir i napunite baterije jer su naporni dani iza vas.

Lav

Dragi lavovi, mnogo toga ste zrtvovali da bi sve ostvarili u predhodnom periodu. Obaveze ste stavili na prvo mesto i to vas je kostalo slobodnog vremena i uzivanja sa voljenima.  Zato ste znak koji je sada jako umoran i iscrpljen.  Ovi dani su odlicna prilika da se posvetite sebi. Ocekuje vas iznenadjenje od drage osobe koje ce vas itekako oraspoloziti.

Devica

Drage device, pred vama su dva dana koja ce vam dati odgovore na mnogo pitanje. Ovo su dani u kojima cete znati ko su vam prijatelji, a ko to nije. Nemojte zaliti za ljudima koji su vam konacno pokazali svoje pravo lice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2