Astro vesti za ponedeljak i utorak! Da li su ovo vasi dani?

Astro vesti za ponedeljak i utorak! Da li su ovo vasi dani?

Januar 29, 2023 Aus Von Jovana

Astro vesti za ponedeljak i utorak za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde spremaju tokom naredna dva dana.

Ovan

Dragi ovnovi, astro vesti za ponedeljak i utorak vam porucuje… Vama se savetuje da malo prikocite i mirujete tokom naredna dva dana. Nije pametno da da nastavite tako. Iscrpljeni ste i nervozni. Ono sto vas dodatno uznemirava su neke nerealnosti na poslu. Ovo moze da dovede do koflikta koji vam nisu potrebni.

Bik

Dragi bikovi, budite malo racionalniji prema sebi i situaciji u kojoj se nalazite. Vi ne mozete podneti tempo koji ste sami sebi izabrali. Previse truda i snage ulazete, a zaista nije potrebno toliko. Prikocite i mislite na sebe i svoje zdravlje.

Blizanci

Dragi blizanci, vi cete u naredna dva dana osetiti tezinu izdaje osobe od koje se to niste nadali. Veoma tesko ce vam to pasti jer ste verovali nekome kome niste smeli. Fokusirajte se na realne stvari i budite zadovoljni sto ste konacno otvorili oci.

Rak

Dragi rakovi, pokusajte da budete malo vise realniji i objektivniji. Pokusajte da sve sto se desava oko vas ne shvatate toliko licno. Jer to nikako nece dobro da utice na vas. I na vase dalje postupke i same odluke.

Lav

Dragi lavovi, astro vesti za ponedeljak i utorak za sve znake zodijaka vam donosi mnoge promene. Pre svega te promene su usko vezane sa vasim stavovima i cistim principima. I tome nema potrebe da se uopste suprostavljate.

Devica

Drage device, jasno je da iza sebe imate period koji je pun turbulencija. Jasno je da ste u poslednje vreme neospornp izlozeni razlicitim pritiscima. Astro vesti za ponedeljak i utorak za sve znake zodijaka vam porucuje da mislite na sebe. I da se vodite sopstvenom intuicijom.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2