Astro vesti za subotu i nedelju! Nekome sledi potpuni preokret!

Astro vesti za subotu i nedelju! Nekome sledi potpuni preokret!

Dezember 9, 2022 Aus Von Jovana

Astro vesti za subotu i nedelju za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju za naredna dva dana.

Ovan

Dragi ovnovi, astro vesti za subotu i nedelju porucuje – vi naredna dva dana cete imati mnogo obaveza kada je vas posao u pitanju. Ne posustajte od svojih ciljeva ako se i nadje poneka prepreka. Veoma ste stabilni i jaki, iskoristite svoju inteligenciju i snalazljivost.

Bik

Dragi bikovi, ne odustajte od voljene osobe. Problemi na emotivnom planu su moguci ali to ne sme da vas toliko poljulja. Porazgovarajte i nadjite kompromis. Ne treba sve tek tako ostaviti kada su emocije obostrane.

Blizanci

Dragi blizanci vi u naredna dva dana  morate doneti vazne odluke. Vi cete morate da napravite presedan. Postoje stvari koje vam ne odgovaraju i sa njima treba da rascistite. Ne opterecujte se oko nevaznih ljudi, komentara i stvari.

Rak

Dragi rakovi, astro vesti za subotu i nedelju porucuje da nije ppametno da se tokom ovih dana fokusirate na vazne odluke. Morate pre svega nauciti da mislite na sebe i da vama treba slobodnog vremena. Nemojte se na silu forisiratim jer je i vama potreban odmor.

Lav

Dragi lavovi, vi niste neko ko ce drugima raditi iza ledja. Medjutim, znajte da jedna osoba vam pravi smicalice i prica neistine. Budite svesni toga, jer moze vam napraviti problem sa drugim ljudima. Sto pre utvrdite ko je to i dovedite sve stvari na svoje mesto da ne bi imali nepotrebnih problema.

Devica

Drage device, vi ste nekoko ce imati mnogo planova tokom naredna dva dana. Medjutim, ne ocekujte da ce biti sve tako. Vama ce se u naredna dva dana desiti prijatno iznenadjenje od voljene osobe. Ovo ce vam zaista prijati i usrecice vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2