BIK I DEVICA njih imati kraj sebe znaci imati blago koje treba cuvati.

BIK I DEVICA njih imati kraj sebe znaci imati blago koje treba cuvati.

November 17, 2022 0 Von luca

Oni sebi neke stvari nikada ne bi mogli dopustiti. A oni sebi nikada ne bi mogli dopustiti da izdaju ili da povrede neku osobu do koje im je stalo. Pripadnici znaka Bika i Device su ljudi koji su uvek tu za svoje voljene osobe i koji im uvek samo veliku srecu omogucavaju…

 

BIK

On je covek koji se ne menja. On je covek koji se nikada nece promeniti i niko ne treba njegovu promenu da ceka. Bik je takav kakav jeste i nece se promeniti, a njemu promena i nije potrebna. On je covek koga krase ljudski kvaliteti, a njega pre svega krasi kako velika vernost, tako i pouzdanost. Ona osoba koja ga ima kraj sebe zaista uziva u velikoj sreci. Imati bika kraj sebe znaci imati osobu koja ce uvek biti tu.

Bik je zaista uvek tu za svoje voljene osobe. On je tu ma sta da se desavalo i on je tu kako u dobru, tako i u zlu. Nikada bik ne odlazi od svojih voljenih osoba kada je tesko, cak naprotiv, on svoju ljubav voljenim osobama dokazuje onda kada je najteze.

Na bika se svaka njegova voljena osoba moze osloniti. On nikada nece izmisliti izgovor nego ce uvek pronaci nacin. On pronalazi nacin uz pomoc kojih pomaze voljenim osobama i uz pomoc kojih im vraca osmeh na lice. Bik je zapravo covek koji ostaje uz voljene osobe do samoga kraja. On ostaje kraj one osobe do koje mu je stalo ma sta da se desavalo. On je jednostavno neverovatno pouzdan i veran covek koji ne ume da povredi nego ume samo da usreci.

Bez i malo preterivanja se moze reci da je prava cast imati bika kraj sebe. On je covek koji je potreban svim ljudima u zivotu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2