Bik i Vodolija – Uvek znaju do cega im je stalo i to cuvaju kao ”KAP VODE NA DLANU”,  a onaj ko pokusa da im to oduzme NISTA DOBRO NE MOZE OCEKIVATI!

Bik i Vodolija – Uvek znaju do cega im je stalo i to cuvaju kao ”KAP VODE NA DLANU”, a onaj ko pokusa da im to oduzme NISTA DOBRO NE MOZE OCEKIVATI!

18 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Osobe rodjene u znaku Bika i Vodolije su one koje mozda nemaju sve u zivotu sto zele, ali sve ono sto imaju oni cene i vole, i oni ne dozvoljavaju bilo kome da im to oduzme, ovi znaci su spremni na sve kako bi sacuvali ono od cega im sreca zavisi, i upravo zbog toga niko ne treba ni da pokusava da im to oduzme…

 

BIK

 

Bikovi su osobe koje se ponasaju jedinstveno, bikovi zaista mnogi ne razumeju, ali bikovima to nije ni vazno, ponasanje bikova je onakvo kako oni zele da bude, ne pokusavaju bikovi da se dopadnu nekome, nego je njima samo vazno da ostanu dosledni sebi i svojim pricnipima.

Principi bikove upravo vode kroz zivot, bikovi sebi ne dozvoljavaju bilo sta lose da urede, bikovi su uvek pravedni i uvek iskreni, tako su vaspitani bikovi i takvi ce biti zauvek.

Bikovi su osobe veoma dobre i nezne duse, bikove nije ni malo tesko povrediti, i bikovi nekada dozvole da ih neki ljudi povrede i bikovi na to nekada ne reaguju, to je zbog toga sto bikovi mogu sve podneti, ali ako neko bikovima pokusa da oduzme nesto do cega im je stalo, ta osoba ce tek videti na sta su bikovi spremni.

Bikovi su osobe koje ne zele bilo sta tudje, ali isto tako nikome ne dozovljavaju da uzme nesto sto je njihovo, postoje stvari u zivotu bikova kojih se oni nikada ne bi odrekli, postoje osobe bez kojih bikovi ne mogu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3