Bik   je znak koji nista ne  zaboravlja, ni dobro, ni zlo!

Bik je znak koji nista ne zaboravlja, ni dobro, ni zlo!

Januar 8, 2023 Aus Von luca

    BIK

Ovo je znak koji ide glavom kroz  zid.  On zna sta hoce i mozemo da kazemo da bude tako kako je rekao ili nikako drugacije.  Svestan je toga da je osoba koja mnogo vredi i on zaista  ume da voli i da usreci kao niko na svetu.

Imati kraj sebe bika znaci imati nekog ko  ce  vam dati sve sto ima i biti vam oslonac i podrska i jos mnogo toga. Jako je vazno da kazemo da oni koji imaju bika kraj sebe prema njemu moraju biti iskreni. On je neko ko ume uvek da bude tu za one koje voli ali isto tako  zeli iskrenoi da   bude voljen. Moramo da kazemo da oni koji imaju bika u svom zivotu imaju i nekog ko ce ih cuvati i voleti iskreno.

Emocija je ono sto mu je na prvom mestu ali moramo da kazemo da bas kao sto ume da voli isto tako  jako ume i da  mrzi.  On itekako  zna sta hoce  i spreman je uvek da se za to nesto bori.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Dace vam sve sto ima i  bice  tu za vas uvek ako mu dokazete da znate da cuvate emociju koju on ima. Da znate da ga cuvate  i postujete.  Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje u to da je ovo dobar covek.  On ce svima biti  tu, svima ce se naci i svima ce pomoci.

nastavak na sledecoj stranici

Seiten: 1 2