Bik : Njegova savjest je cista jer mu je postenje i iskrenost najvaznije u zivotu.

Bik : Njegova savjest je cista jer mu je postenje i iskrenost najvaznije u zivotu.

November 7, 2022 Aus Von luca

BIKU je poštenje NAJVAŽNIJE u životu. Njegova SAVJEST je MIRNA a OBRAZ ČIST, jer ima NAJBOLJU DUŠU od svih znakova! U ovom članku ćemo da pišemo o BIKU i kako je njemu poštenje veoma važno kao i ljubav. Kada voli, njegov karakter se pretvori u mekanog medu za maženje. Ako imate Bika u svom životu, čuvajte ovo divno biće kao oči u glavi.

 


KARAKTER

Što se tiče Bika i njegovog karaktera, on je inače strog i temperamentan. Ne voli kada se neko zeza sa njegovim emocijama. BIKU je poštenje nešto najvažnije u životu, pored porodice. Imaju svoj stav o svačemu i ne vole kada im neko drugi govori šta da rade. Trude se maksimalno da budu svoji i ponašaju se po svojim ličnim principima.


Ne ubjeđuju druge u svoje stavove ali kada im se neko suprostavi, onda će ih strastveno braniti. Ne bi nikada nikome dozvolili da ih ubjedi u nešto drugačije. BIKU je poštenje i njegov stav koji imaju nešto jako bitno što imaju. Svoj obraz i poštenje nikada ne bi ukaljali zbog nekih sitnih prevara. Kod njega je sve pošteno i fer, ili nikako drugačije ne može biti.


LUKSUZ

Istina je da Bikov karakter voli da je okružen luksuznim stvarima. Ali je inače skroman kada se radi o drugim ljudima. Nikada ne zahtjeva od drugih da mu poklanjaju neke skupe stvari. Njemu je u odnosima iskrena ljubav, iskrenost i poštovanje najveći luksuz. To je ono što ga najviše kupuje u odnosima sa drugim ljudima. Osvaja i polagano zavodi u svoj svijet.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI

Seiten: 1 2