Bik: On je DOBAR covek prema dobrima , za ostale moze da bude gori od NOCNE MORE.

Kako prema dobrim ljudima i onima koji im znače znaju da budu prave dobrice. Mogu oni biti i potpuno bezdušni prema onima koji to zaslužuju.

Ono što vam jedan Bik nikada neće oprostiti je izdaja. Oni koji mu zabodu nož u ledja zažale za svako zlo koje su mu naneli.

Kada je izdaja u pitanju, jedan Bik postaje veoma okrutan prema izdajnicima. Takve ljude smatraju svojim najvećim neprijateljima. Prema takvima milosti nemaju. Pobrinu se da zažale za sve što su im učinili. Od dobrih andjela postaju potpuno druge ličnosti. Oni će takvima biti noćna mora ako je potrebno sve u svrhu da shvate da se sa njima ne treba igrati.

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Najgore što neko može da učini je da udari Bika tamo gde je najslabiji. Njegova slaba tačka u životu je kao što smo već spomenuli njegova porodica. Svetinja u koju nikako ne smete da udarite kada je jedan Bik u pitanju.

Sve što učinite dobro u životu jednog Bika vratiće vam duplo dobro. Kada uradite nešto nažao Biku znajte da će vam uzvratiti duplom merom.

Bik se ne sveti iz zadovoljstva, već da bi ljudima stavio do znanja da sa njim ne mogu da se igraju. ON je taj koji će rado staviti do znanja da je čovek koga morate da poštujete. On želi da ljudi shvate da on nikoga neće dirati prvi i da želi da živi u miru. Neće nikoga dirati prvi, ali će svakome uzvratiti ko želi da mu bude neprijatelj.

Njegov princip u životu je: “Kako ti prema meni, tako ja prema tebi!”