DEVICA pokazite razumevanje prema voljenoj osobi, a ovom znaku LJUBAV DOLAZI NA VELIKA VRATA!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka naučite da u određenim situacijama ne reagujete ishitreno. Jer pre svega jako je bitno da pokušate da razumete voljenu osobu. I da u nekom momentu pokažete istinski da ste zrela i savesna osoba. Da u vama može da oseti pravog prijatelja i pravu podršku.

BIK

Bik. jednostavno ovo je vaše vreme. Vreme u kojem treba u pravom smislu te reči da uživate. da se maksimalno opustite. I da naučite kako i na koji način sebi da ugodite. Da se angažujete na svakom polju. I da pre svega dopustite ljudima da vam priđu. Jer ljubav dolazi kod vas na velika vrata.

BLIZANCI

Pre svega naučite da razmišljate na duže staze. I na taj način da se postavite i kada je sama ljubav u pitanju. Jer samo na taj način moćićete odnos sa voljenom osobom da održite. I da između vas pre svega učvrstite odnos u pravom smislu te reči.

RAK

Nikako ne možete da dođete do određenih zaključaka i to vas čini napetim. već duže vreme analizirate voljenu osobu. Ali to vam ne daje neke vidljive rezultate. Zato je jako bitno da o svemu potpuno otvoreno i jasno razgovarate. I da kažete šta ej to što vas muči i čini napetima.

LAV

Jako ej bitno da naučite da postupae u skladu sa svojim osećanjima. I da svakako naučite da usmerite svoje emocije na pravi način. Uz sve to dolazi vreme kada ćete imate i više nego otvoren i iskren odnos sa voljenom osobom. I tada nikako ne treba da glumite distancu i uzdržanost.

DEVICA

Uvek mislite šta je to što vas čini i više nego zadovoljnom i srećnom osobom. Pa tako da organizujte neki i više nego zanimljiv događaj. Nešto što će definitivno ostaviti traga u odnosu sa voljenom osobom. Što će vas dodatno zbližiti i povezati.

Nastavak teksta na sledećoj strani…