Bik tudje misljenje ga ne zanima on ide po svom pa kud puklo da puklo!

Bik tudje misljenje ga ne zanima on ide po svom pa kud puklo da puklo!

Oktober 22, 2022 Aus Von luca

Ne zeli on nikoga da slusa nego zeli da cini po svom. On nije covek koji prati druge ljude i njihovo misljenje nego je on covek koji ima svoj stav o svemu. Sa Bikom je nemoguce upravljati. On je pravi original i on je covek koji slusa samo svoje srce…

 

Njemu nije problem da bude potpuno sam i on ce pre pristati na vecnu samocu nego sto ce pristati da ga bilo koja osoba na bilo kakav nacin ucenjuje. Previse je bik ponosan covek kako bi bilo kojoj osobi mogao dopustiti ucenu. Moze on neku osobu voleti vise od svega na svetu, ali joj on ne moze dopustiti da ga ucenjuje.

Isto tako biku niko ne moze govoriti sta da cini. On je covek koji o svemu ima svoje misljejne i on nikada ne zeli da slusa druge ljude i da prati njhovo misljenje. Zapravo je bik poseban upravo zbog toga sto se stalno istice sa svojim dobrim delima i zbog toga sto stalno cini dela za koja smatra da su ispravna.

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Za poverenje bika je se tesko izboriti. Mnogo je on ispastao zbog toga sto je svoje poverenje poklanjao olako u proslosti i on to vise ne zeli da cini. Da bi se neka osoba sada izborila za njegovo poverenje potrebno je da se desi pravo cudo. Bik prosto nikome ne veruje i on se ni u koga ne uzda.

Bik je mnogo naucio iz svojih gresaka, a isto tako je mnogo naucio iz situacija u koje ga je stavljao zivot. Bas zbog toga je on sada spreman na sve i zbog toga je on sada covek koji cini sve ono sto zeli, a ne ono sto bi drugi ljudi zeleli da on cini.

One osobe koje imaju bika kraj sebe zaista bi trebale da postuju sve ono sto on cini za njih. One osobe koje ga imaju kraj sebe bi trebale da postuju njegovu dobrotu i njegova dobra dela, jer je imati bika kraj sebe prava cast.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2