BIK: U njemu kuca “HRABRO SRCE“, ovaj znak je OLICENJE DOBROTE, a on se najvise ponosi svojim POSTENJEM, Bik je znak koga SVI VOLE!

BIK: U njemu kuca “HRABRO SRCE“, ovaj znak je OLICENJE DOBROTE, a on se najvise ponosi svojim POSTENJEM, Bik je znak koga SVI VOLE!

August 6, 2018 Aus Von Pleomax993

 

Ako se sta od bikova uvek moze ocekivati onda je to vernost, ali za bikove vernost nije samo rec, nego je to nesto mnogo, mnogo vise, vernost je ono sto se od njih uvek ocekuje, bikovi su osobe koje nikada, ni na koji nacin ne izdaju svoje drage osobe, bikovi su verni zauvek.

Bikovi su hrabre osobe, bikovi su takodje i veoma snazni, ali bikove je ipak lako povrediti, njih je lako povrediti zbog njihovih emocija, emocije bikova su ono sto se uvek moze primetiti, a nista bikovima vecu tugu ne moze da donese od nepravde.

Toliko su puta bikovi bili povredjeni zbog nepravde, toliko su puta bikovi bili izdani od osoba za koje su sve ucinili da je to neverovatno, ali to bikove nije promenilo, oni su ostali isti, ostali su verni i dobri ljudi.

U bikovima kuca hrabro srce, bikovi su osobe koje smeju da pokusaju sve sto pozele, a narucito bikovima nikada ne nedostaje hrabrosti kada treba da ucine nesto sto moze da donese srecu njihovim dragim osobama, upravo su tada bikovi najhrabriji, upravo su tada bikovi spremni na sve.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3