Bik: VELIKODUSAN i ISKREN do SRZI – On vraca veru u dobre ljude!

Bik: VELIKODUSAN i ISKREN do SRZI – On vraca veru u dobre ljude!

Juli 11, 2019 Off By Pleomax993

Kakav je bio u proslosti, takav je i sada, a isti ce biti i u buducnost. Bik je covek koga krasi veoma mocan karakter i njemu upravo karakter ne dopusta cak ni onu najmanju promenu. Od bika se ne mogu ocekivati kako losa dela, tako ni lazi i zbog toga je on zapravo covek koji vraca veru u dobre ljude…

 

Neki ljudi su navikli da se sluze sa lazima. Neke osobe ne mogu svoj zivot zamisliti bez lazi, ali je on susta suprotnost u odnosu na te ljude. Bik je covek koji mnogo toga moze da podnese, ali on lazi ne moze da podnese. Ne postoji covek na ovom svetu koji moze reci da ga je bik slagao. Ne postoji takav covek i to samo zbog toga sto bik apsolutno nikada ne laze. On je zapravo covek koji ne moze da razume ljude koji lazu. On takve ljude smatra veoma slabim i losim i on sebi nikada ne bi dopustio da nekoj osobi saopsti nesto sto nije istina.

Bik je covek koga u proslosti mnogo lagale njegove drage osobe i zbog toga su mu bili sruseni brojni snovi, ali je upravo zbog toga on postao covek koji je ”alergican na lazi”. A isto tako je bik sada covek koji je nesto poput ”detektrora lazi”. Njega sada niko ne moze slagati i on uvek moze da zna kada neka osoba govori lazi. Isto tako je sigurno da ona osoba koja pokusava slagati bika samo moze ocekivati da ce on ubrzo otici od nje.

Sem iskrenost i borbe za istinu, postoji jos nesto za sta se bik bori. A bik se bori za srecu dragih osoba. Biku je mnogo stalo do dragih osoba i on je spreman na sve samo kako bi im srecu omogucio. Bika je jedno oduvek krasilo, a to je velikodusnost. Istina je da je on zbog velikodusnosti mnogo ispastao u zivotu, ali se on zbog toga ne kaje. On je oduvek na sve nacine pokusavao da usreci drage osobe i njemu nije zao zbog toga.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2