BIKOVI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROEĐE U ZNAKU BIKA, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su će pokušavati maksimalno da promene doj odnos s partnerom. Ali to neće biti samo do ljubavnog odnosa, već isto tako i sa porodicom. Jednostavno u nekim momentima treba da se zapitate da li se ponašate ispravno. Jer u celokupnim tim odnosima vi ćete najveći acenat na priče vi ćete staviti na promenu drugih ljudi. Ali to ne znači da vi ne trebate da pravite promene u svom odnosu. Mada ne nikako na u tom smislu da vi samo menjate druge ljude. Pokušajte u rešavanju eventualnih problema da tražite u svakom momentu neki balans. To je zaista nešto što je i više nego bitno. Pre svega zato što ćete se osećati bolje ako poboljšate svoje odnose sa dragim vama ljudima. Budite sigurni d ćete upravo tako vi mnoge stvari rešiti na taj način.

Jednostavno vaša volja će biti velika. Nećete biti tip osobe koji će na bilo koji način da mrači svog partnera u ovom mesecu. Tako da treba zaista da budete sigurni u neke stvari. Generalno gledano ni na koji nalčin nemojte da dovodite u pitanje neke stvari. I to je zaista stva koja je veoma bitna. Bjudite samo realni i imaćete i više nego dobar mesec.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su osobe koje pre svega će u ovom mesecu naleteti na jako lošu ljubavnu priču. Pre svega to je nešto što će biti kratkotrajno. I nešto što u svakom smislu te reči će biti mnogim osobama očiglendo. Odnosno sve osobe oko vas će vam prav i govoriti da ta osoba nije za vas. Mada i pored toga ne treba da budete osoba koja će se ponašati pre svega nerealno. Budite neko ko će da moći da spozna neke stvari. I ko nikako neće bit ćorav na sve stvai koje vam budu pričale osobe koje su vama bliske.

Nastavak teksta na sledećoj strani…