Bivsa ljubav ce preci preko ponosa i pozvati ove zodijake,jer je emocija jaca od ponosa!

Bivsa ljubav ce preci preko ponosa i pozvati ove zodijake,jer je emocija jaca od ponosa!

Mai 11, 2024 Off By dea

Ako ste rodjeni u ovim znacima, znajte da je jasno da ce vas pozvati bivsa ljubav. Nikada nije prestala da vas voli!

 

 VODOLIJA

Vasa bivsa ljubav je uradila sve sto je mogla da vas zaboravi ali nije uspela. Vi ste ono nesto posebno u njenom zivotu i ona je to konacno prihvatila. I to, i cinjenicu da je samo kraj vas srecna, da ste vi jedino sto joj treba.

Bitno je da kazemo da je mnogo toga sada na vama i da ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono sto zeli.  I da su konacno dosli dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima.

Ako zelite da sa tom osobom nastavite tamo gde ste stali, sada je pravo vreme da se to i desi. Sve ostalo je na vama, ali je vazno da ne dajete laznu nadu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mnogi pripadnici vaseg znaka prema toj osobi osecaju isto. I stalo vam je iskreno, i iskreno zelite sa njom da nastavite tamo gde ste stali. Ako je to slucaj, znajte da je jasno da ce vam se zelja ostvariti i da su ovo dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo stalo. Iznenadjenja slede,a odluka je samo na vama. Mislite o tome, i nemoguce moze da postane moguce.

Ta osoba je svakako naucila lekciju, i ako joj date sansu jasno je da ce sve da uradi da vas usreci, a pre svega da vas vrati u svoj zivot i ponovo osvoji. Naravno, ako ljubav sa vase strane ne postoji i dalje, a velike su zapravo sanse da je i dalje volite kao prvog dana.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2