Blizanac zavodi govorom, Bik dodirom, a Vaga bez upozorenja…

Blizanac zavodi govorom, Bik dodirom, a Vaga bez upozorenja…

5 Augusta, 2018 Off By luca

Svako može da unapredi svoje ponašanje na prvim sastancima, odnosno veštinu flertovanja, a privlačenje željenog partnera ne zasniva se isključivo i uvek na dobrom izgledu. Portal Yourtango donosi vodič po horoskopskim znacima, utemeljen na nauci i evo kako izgleda.

 

Ovan

Ovan vrlo direktno flertuje. Voli da bude progonitelj u svakom svom ljubavnom interesu. Svakako, savetujemo da se prvo uveri da nije u potrazi za “svakim u sobi” i da ima na umu da “trava na drugoj strani nije uvek zelenija”. Pokušajte da odaberete jednu osobu koja vas najviše zanima i pružite joj svu pažnju. Direktan kontakt očima je neophodan za svakog ko želi bolje da flertuje, samo se uverite da oči ne lutaju.

Bik

Kao zemljani znak, veoma ste utemeljeni u svom telu i majstor da ga upotrebite za zavođenje. Pokušajte da uključite i dodir. Postoje različite vrste dodira, a svaki tip povećava intenzitet kontakta. Prijateljski uključuje dodirivanje ili guranje nečijeg ramena, direktiniji pristup je po ruci ili struku, a ako se osećate zaista opasno, možete da dodirnete lice osobe koja vam se dopada. Imajte na umu da flertovanje kroz dodir bolje funkcioniše za žene, dok muškarci na taj način brže “upadaju u nevolju”. Međutim, za bilo koji pol – uverite se da ste usaglašeni.

Blizanci

Blizanci znaju sve o snazi govora kod zavođenja. Pomoglo bi da upotrebite seksi ton glasa kada flertujete. Za žene glas bez daha, višeg tona (zamislite Merlin Monro) pretenduje da privuče više ljudi, dok će muškarci dubljeg glasa biti privlačniji. Generalno, govorna manipulacija je efektnija za žene.

Rak

Zaljubljeni Rak voli nežnost. Vezuje se za osobu koja mu je privukla pažnju, čak i do opsesije. Za ovaj znak ne postoji bolji ljubavni savet od “igraj tako da dobiješ”, posebno za dame. Jednom kad ostvarite ono što želite svojom majstorskom tehnikom flertovanja, zakoračite unazad i naterajte ga da dođe po vas. Pokazujući da niste previše poželjni na početku, zapravo govorite da ste kvalitetan partner kog treba upoznati.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3