Blizanci i Ribe: Ne umeju da SLOME SRCE, oni umeju samo da usrece!

 

RIBE

Nikada ne govore o svojoj ljubavi nego je dokazuju. Nikada ne govore o pouzdanosti nego je dokazuju onda kada je najteze. Ribe su osobe kakve se samo pozeleti mogu. One su osobe koje samo oni pravi srecnici imaju kraj sebe. Za ribe se nije lako izboriti, ali ako je neko vredan borbe onda su to upravo one.

Onaj covek koji ima ribu kraj sebe zapravo samo za veliku srecu zna, jer ako riba nesto zna da ucini onda ona zna da usreci. Ribe je oduvek krasila velika vernost. Niti jedan covek na ovom svetu ne moze reci da ga je riba izdala. To se od riba nikada pa cak ni u snu ne moze ocekivati. Ribe nikada ne slamaju srce voljenim osobama, one im nikada tugu ne nanose, ribe voljenim osobama zapravo samo zivot pretvaraju u najlepsu bajku, a to cine sa brojnim plemenitim delima.

Ribe su navikle da se odricu i da se zrtvuju svega zarad srece voljenih osoba i njima to uopste tesko ne pada. Ribe mogu da podnesu sopstvenu tugu. One su na nju navikle, ali one ne mogu da podnosu tugu i suze na licima njihovih dragih osoba to im srce slama.

Ribe nekako uspevaju da uvek tugu zamene sa velikom srecom kod dragih osoba. I upravo zbog toga ona osoba koja ima ribu kraj sebe nikada ni ne pomislja da ode od nje.

Uopste se nije tesko izboriti za srecu sa ribama. Cak naprotiv, sreca sa ribama se ne dovodi u pitanje.