Blizanci njih je tesko naljutiti ali ako to ucinite iskreno ce te i zazaliti.

Blizanci njih je tesko naljutiti ali ako to ucinite iskreno ce te i zazaliti.

November 10, 2023 Aus Von luca

Zena koja ce vas ostaviti bez teksta gde god da se pojavi. One su izuzetno privlacne i pozitivne dame. Ovo su zene rodjene u znaku Blizanca.

Zena rodjena u ovom znaku ne moze se nazvati svadjalicom. Sta vise. Ona svoju energiju ne trosi na negativne stvari.

Moze mnogo da istolerise i precuti. Ona ce precutati dosta toga jer ne voli nikako da se svadja i trosi svoje vreme na negativne stvari. Ona je zena koja ne dozvoljava da joj neko lako narusava mir.

Pridruži se u našu GRUPU ako si BLIZANAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Cuta ce ona, dugo ce da cuti, ali kada pukne sledi haos.

To sto je dobra i pokusava da bude tolerantna ne daje nikome za pravo da joj skace po zivcima. Svako ko u njoj izazove bes koji ne moze da istolerise, zazalice.

To zena Blizanac nece oprostiti i potrudice se da joj doticna osoba plati za to. Tako da nikada joj vise ne padne na pamet da se igra sa strpljenjem jedne zene Blizanca.

Na prvi pogled ove dame su ljupke, fine, nezne, pozitivne i veoma dopadljive. Medjutim iza te maske krije se jedna veoma inteligentna i stalozena dama koja odlicno zna da kordinira situacijom koja vlada oko nje.

Ova dama je karakteristicna po svom osmehu, koji ne skida sa lica. Cak i u teskim trenucima i kada je bol rusi, ona to nece pokazati, vec ce ponosno stati sa blistavim osmehom na licu koji je njen zastitni znak. Ceo svet moze da joj se rusi, ali njen osmeh nikako.

Njen osmeh ce uvek zraciti na licu. Cak i onda kada se sve u njoj rusi.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2