BLIZANCI : Precizan MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje pre svega ćete biti veoma smireni. Jednostavno u svakom momentu ćete biti i više nego proračunati.

Odnosno izgledaćete veoma smireno u svakom smislu te reči. Tako da je bitno da u svakom momentu se ponašate na način koji je zaista i više nego realan. Ali pre svega poneta je da će vam mnoge stvari u odnosu nervirati. Ali nećete želeti uopšte da se svađate sa partnerom. To će biti neki vap balans u celokupnoj toj priči. Tako da je zaista i više nego bitno u svakom momentu da ipak unesete malo i realnosti u odnos.

Tako da je jako bitno da se ponašate kao osoba koja u svakom momentu će se ponašati u najmnaju ruku realno prema pertneru. Jer partner će na osnovu svega toga steći možda i pogrešan utisak o svemu tome.

Odnosno na osnovu vaše tolike smirenosti, doćiće do totalno pogrešnog zaključka o vašem odnosu. Ma koliko god vi u tom momentu bili osoba koja generalno gledano u svakom momentu je tu da se ponaša izbalansirano zbog vašeg odnosa. Jednostavno treba da budete svesni u svakom momentu da ćete biti osoba koja pre svega se ponaša veoma hladno. I odavaćete takakv utisak između ostalog i vašem partneru. Što generalno gledano nije nikako dobro. U svakom smislu te reči treba da se ponašate kao osoba koja će biti realna. To je i više nego bitno u svakom smislu te reči. Treba da obratite pažnju na ove stvari, jer ćete zaista u svakom smislu te reči tako ugroziti odnos,

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jsu osobe koje pre svega u svakom smislu te reči će imati dosta udvarača. I to je zaista jedna generalno gledano velika istina. U svakom smislu te reči treba da se ponašate na način koji je i više nego adekvatan. I to je zaista jedna velika istna generalno gledano. Nikada nemojte da sumnajte u pojedine stvari u vašem životu. To je takođe, nešto što je i više nego bitno u svakom smislu te reči. Jednostavno pojaviće vam se osobama koja će zaista dosta toga uraditi za vas u svakom smislu te reči. I jednostavno treba da budete uvereni u neke stvari u vašem životu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…