BLIZANCI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku u ovom mesecu ćete morati da pravite neke promene. Pre svega zato što će vaša veza da dođe do tačke pucanja. Nikako nemojute da dozvolite sebi da u bilo kom momentu se ponesete onako kako pre svega ne bi trebalo. Odnosno u vašoj vezi će negativna energija dotaći vrhunac. Ukoliko na bilo koji način želite da spasite vezu trebaju velike promene. Odnosno vi treba da stavite i sve strani koje idu u prilog toj vezi. Ali isto tako i sve stvari koje u svakom mogućem momentu idu protiv vaše veze. To je ono što je zaista izuzetno bitno. U svakom mogućem momentu treba da se ponašate kao osoba koja će biti baš onakva kakva je pametna za taj odnos. Nemojte nikako da se dovodite u situaciju da se ponašate onako kako ne treba.

Jer ovo jeste mesec koji će biti okidač za ašu vezu. Ili ćete ostati u odnosu ipoboljšati ga. Ili ćete pre svega u svakom mogućem momentu biti osoba koja će se poneti baš onako kako bi trebalo u svakom mogućem momentu. Neko ko će biti pametan za sebe igledati ono što je njemu dobro.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su osobe koje će pre svega da se ponašaju veoma slobodno. Odnosno u svakom mogućem momentu ćete biti osoba koja će gledati isključivo svoje interese. Tako da zaista nikada nemojte da se ponašate onako kako ne bi volele da se neko ponaša prema vama. Ako ćete vi biti te osobe koje u tom momentu ni najmanje ne budte spremne za neku vezu. to je nešto što i treba odmah da kažete. Budite osoba koja u svakom momentu će se ponašati onako kako je realno u najmanju ruku. Ne dovodite neke stvari u pitanje uopšte. Budite u svakom momentu realni baš onako kako bi voleli da budu realni prema vama.

Nastavak na sledećoj strani…