Blizanci vama konacno krece na polju ljubavi,a skorpije doznaju istinu.

Blizanci vama konacno krece na polju ljubavi,a skorpije doznaju istinu.

August 30, 2023 Aus Von luca

 

Značajna količina novca uskoro stiže Devicama…

 

OVAN

Dragi ovnovi, problemi i to veoma ozbiljni vam uskoro dolaze. Nažalost, vama će se uskoro desiti razne loše stvari i to na mnogim planovima vašeg života, a vas posebno na poslu očekuje mnogo toga negativnog.

BIK

Dragi bikovi, vi trebate biti smireni tokom narednog perioda koliko god je to moguće. Istina je da vam dolaze negativna dešavanja, ali vi sa nervozom ništa ne možete postići. Budite veoma oprezni.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama dolaze veoma lepi trenuci na planu ljubavi vašeg života i to vrlo uskoro. Vama će prosto krenuti u ljubavi i to zato što će vaš partner učiniti tako mnogo divnih stvari zarad vaše sreće.

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom narednog perioda imati mnogo problema i to na planu ljubavi. Zapravo ćete vi zbog nekih dešavanja skoro pa u potpunosti izgubiti poverenje u vašeg partnera. Ni malo lako vam neće biti.

LAV

Dragi lavovi, značajna količina novca vam uskoro dolazi. Vi tako dugo vremena imate poteškoća sa novcem, ali će one uskoro prestati da postoje. Zapravo će vaša finansijska situacija postati najbolja moguća.

DEVICA

Drage device, da je se jedna osoba ludo zaljubila u vas, vama će uskoro postati jasno jer će jedna osoba početi da čini čuda kako bi vas ubedila da joj ukažete priliku. Zaista vam stiže tako mnogo toga zanimljivog. Sem toga vama uskoro dolazi i više nego značajna količina novca i vaša finansijska situacija će se promeniti.

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2