Bliznaci i Skorpija izgledaju snazno i nedodirljivo, a zapravo ih moze povrediti bas svaka sitnica !

Bliznaci i Skorpija izgledaju snazno i nedodirljivo, a zapravo ih moze povrediti bas svaka sitnica !

Februar 7, 2023 Aus Von luca

Izgled nekada vara, a to se najbolje primeti kod pripadnika znaka Blizanaca i Skorpije, pripadnici ova dva znaka izgledaju snazno i nedodirljivo, a zapravo ih moze povrediti obicna sitnica…

 

 

BLIZANCI

 

Blizanci veoma cesto odaju utisak hladnih osoba, za blizance mnogi smatraju da nisu opste emotivni, ali izgled blizanaca veoma cesto zavara, blizanci su zapravo veoma emotivni, samo sto su blizanci naucili da ne smeju svoje emocije pokazivati svima, kako ne bi bili povredjeni.

Blizance ne mogu da povrede postupci ljudi do kojih im nije stalo, ali svaka osoba do koje je blizancima stalo moze da ih povredi veoma lako, blizanci veoma  cesto mogu da budu tuzni cak i onda kada nemaju preteranih razloga za to, ali cak i kada su tuzni blizanci se kriju iza svog laznog osmeha, ne zele blizanci nikoga da opterecuju svojim problemima.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ipak, blizance je veoma lako i usreciti, njima je za veliku srecu potrebna samo ljubav, sve sto blizanci zele u svom zivotu jeste da budu voljeni, zele blizanci da imaju osobu na koju se mogu osloniti, zele blizanci samo da postoji osoba koja je uvek tu za njih.

Blizanci kada su u vezi onda oni prosto blistaju, blizanci ne dokazuju svoju ljubav voljenoj osobi recima, blizanci malo pricaju, ali zato blizanci svoju ljubav dokazuju voljenoj osobi brojnim delima, kada blizanci imaju osobu koja ih postuje i voli kraj sebe, onda su spremni toj osobi ako je potrebno da i “zvezde sa neba skinu“, samo zele blizanci da njihova voljena osoba bude srecna.

Blizanci u ljubavi vode racuna o svemu, a najvise o problemima, u vezi u kojoj su bliznaci ne postoje problemi, blizanci ih veoma lako resavaju, a takodje su blizanci pravi zastitinici svoje voljene osobe.

Blizance jeste lako povrediti, ali blizance je isto tako lako i usreciti, blizanci su jedinstvene osobe koje su spremne da za malo ljubavi ucine sve.

 

SKORPIJA

 

Mnogi smatraju da su skorpije nedodirljive, mnogi smatraju da su skorpije veoma snazne osobe, i to je donekle i istina, ne mogu skorpiju da povrede drugi ljudi, ne mogu da je povrede osobe do koje skorpiji nije stalo, a isto tako ne moze svako da postane prijatelj sa skorpijom, skorpija veoma malo veruje drugim ljudima pa su skorpije cesto nedodirljive, isto takav slucaj je i sa snagom skorpija, skorpije jesu snazne one mogu mnogo toga da podnesu, ali ono sto skorpije ne mogu da podesu jeste da ih povrede osobe do kojih im je stalo.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2