Bliznaci su najuzbudljiviji znak zodijaka, proverite i zasto ?

Bliznaci su najuzbudljiviji znak zodijaka, proverite i zasto ?

21 Oktobra, 2022 Off By luca
Kada ih volite, nikada niste potpuno sigurni koliko duboko oni vole vas, jer njihove oči znatiželjno vrludaju amo-tamo. Imajte u vidu da su oni sigurno zaljubljeni u vas i žele vam biti vjerni, ali morate biti konstantno u njihovoj blizini. Imaju slabo pamćenje, brzo zaboravljaju!
ŽENA BLIZANAC U LJUBAVI 

Ova žena može biti koješta: političarka, sportašica, bankarica istodobno, pritom ništa ne izgubiti od svoje krasne, putene ženske prirode.

Mnogi muškarci će se zapitati: ‘Zar je moguće da su se zaljubili u monstruma?!’ Glupost, radi se o puno prizemnijoj pojavi – Blizanka na crvenom tepihu. Svojim cinizmom i inteligentnim udarcima tuče u pleksus i neksus, a čak ni udarac u predjelu ‘seksusa’ nije joj stran. U njezinu naručju zna biti vrlo lijepo ako uspijete probuditi njezine fizičke, psihičke i mentalne kvalitete i povežete ih u skladnu cjelinu. Tada vam slobodno možemo kazati da ćete biti najsretniji čovjek na cijelom svijetu i da ćete ostvariti životni san svih muškaraca – imati svoj harem – jer ova žena vrijedi najmanje nekoliko drugih.

Nikada ne znate koja će vam se pojaviti na sastanak: seks simbol i zavodljiva boginja ljubavi ili klasična učenica bez šminke. Uz ove dvije slike mogla bih navesti još jednu: sliku sretne i vješte domaćice. Gospode, raznolikog li bića!

Međutim, pored dobrih strana ima ona i poneku lošu. Kada je volite, nikada niste potpuno sigurni koliko duboko ona voli vas. Jer njezine oči znatiželjno vrludaju amo-tamo. Imajte u vidu da je ona sigurno zaljubljena u vas i želi vam biti vjerna, ali morate biti konstantno u njezinoj blizini. Ima slabo pamćenje. Brzo zaboravlja!

MUŠKARAC BLIZANAC U LJUBAVI

One žene koje vole muškarce koji su stalno u potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama napokon su našle pravog. Čovjek rođen u astrološkom znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A što se krije iza tog još više? Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi kriju nešto dječačkog, infantilnog, potrebitog pozornosti, pa ga zbog toga mogu privlačiti i starije žene s naglašenim majčinskim osjećajem.

Već kad smo kod majčinskog osjećaja ne zaboravite da ovaj osjećaj isključuje neke druge mnogo prirodnije za njegovu dob. Znači možete polagati pravo ne sve moguće dijelove tijela osim jednog! Kako onda uspijeva imati viška žena, a da nije mužjački nastrojen? Nije on čudotvorac, on vam je pravi intelektualac, vi mu zatitrajte struju u mozgu i zaintrigirajte njegov intelektualni libidus, a zanimljive ste sve dok ne pokažete previše naklonosti prema njegovu ‘seksusu’.

Na prvi pogled izgledaju zaista najuzbudljiviji, najinteresantniji i najinteligentniji ljudi. Nitko vam ne može opovrgnuti vaš prvi dojam, ispravan je.

Izjavljivat će vam ljubav na tisuće novih načina, nitko drugi to ne umije, ali će vam i na tisuće novih načina kasniti na sastanke, dogovore i veoma važne obljetnice. Hvata vas strah? Imate razloge drage moje, najveći problem ovog čovjeka je njegova nedosljednost. Također i svoje romantičarske sklonosti (ako ih imate) jednostavno ugušite u sebi jer od njih ćete imati samo problema.

UPUTE ZALJUBLJENIMA U BLIZANCE

Ako ste zaljubljeni u pripadnika ovog znaka, budite spremni na senzacionalne događaje. Danas će zajedno s vama i vašim planovima poletjeti put Mjeseca, sutra će već otkazati sastanak bez nekog opravdanog razloga, treći dan će vas grubo ismijati pred svima, a četvrti dan će dojahati na bijelom konju da vas svečano i s ljubavlju zaprose. U čudu promatrate sve te njihove promjene ne vjerujući im i strahujući od neizvjesnog života s njima. Ako ste staloženi i želite smiren i pribran život, zaobiđite ovaj znak iako on može krasiti najuzbudljiviju ženu, najzanimljivijeg i najinteligentnijeg muškarca/ženu.

Ako ih volite, ne pokušavajte ih posjedovati, jer uopće ne znate koji dio su namijenili vama. Samo inteligentna osoba može opstati s njima, i to osoba koje će svojim govorom i akcijama draškati njihovu maštu i izazivati divljenje. Oni vas se neće bojati (kao ostali znakovi Zodijaka), dapače, rado će boraviti s vama. Jedrite, letite padobranom, pjevajte, kuhajte, vodite ljubav; sve u jednom dahu, hmmm, kako će vas Blizanci voljeti i podržavati u svemu tome. Voleći ih pristajete s njima dijeliti neizvjesnu budućnost, pritom se ne smijete osvrtati se na ono što je bilo jučer i danas. Ipak, toplo vam savjetujem da srčano radite na njihovoj ustrajnosti i da se trudite kako bi održali riječ koju su vama i mnogima prije vas dali. Velik je to zadatak, dobro promislite!

nastavak na sledecoj stranci..

Stranice: 1 2