BOGINJA CE TI POMOCI DA OSTVARIS ONO DO CEGA TI JE STALO: Izaberi jednu ”BOGINJU” i saznaj na koji nacin ce ti ona POMOCI!

BOGINJA CE TI POMOCI DA OSTVARIS ONO DO CEGA TI JE STALO: Izaberi jednu ”BOGINJU” i saznaj na koji nacin ce ti ona POMOCI!

9 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Boginje poseduju veliku moc, a svaka boginja ima moc da pomogne ljudima u necemu, a sigurno da svi mi tezimo necemu i sigurno da zelimo nesto da ostvarimo…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

BOGINJA 1.

 

Boginja koju ste izabrali je boginja pravde, a nju mogu da izaberu samo osobe koje su mnogo puta bile povredjene zbog nepravde, ova boginja moze da pomogne ljudima da se izbore za srecu koju su svojim delima zasluzili.

Vi ste osoba koju je dobrota mnogo kostala, mnogo puta ste zbog vase dobrote bili povredjeni, mnogo puta ste umesto zasluzene srece dobili samo tugu i bol, ali to vise nece moguce, upravo ce vas ova boginja uz pomoc svojih moci zastititi od toga.

Boginja pravde ce vam omoguciti da se izborite za srecu, omogucice vam da uzivate u sreci koju ste zasluzili svojim brojnim dobrim delima.

Upravo zbog toga sto ste cinili brojna dobra dela, vi cete biti nagradjeni srecom, ova boginja pravde ce vam uz pomoc svojih moci omoguciti brojne razloge za srecu, tako da cete konacno poceti da uzivate u velikoj sreci.

Boginja pravde ce vam pomoci da ostvarite sve ono sto zelite, a njena pomoc ce vam biti od velike vaznosti, ova boginja ce vam pomoci da ostvarite sve vase snove i ciljeve i konacno cete moci da budete zadovoljni sa svojim zivotom.

Uzivanje u predivnim trenucima vas ocekuje, ostvarenje brojnih ciljeva i zelja vas ocekuje, a sve ce vam to omoguciti ova boginja pravde.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3