BOJE KOJE ĆE BITI APSOLUTNI MODNI HIT U 2019-OJ GODINI!!!

BOJE KOJE ĆE BITI APSOLUTNI MODNI HIT U 2019-OJ GODINI!!!

Dezember 20, 2018 Off By Jovana

2019. godina biće godina velikih uspeha i dostignuća. Zajedno sa sobom donosiće samo svetlu i sjajnu boju u živote svih ljudi. Naravno, danas se značajno podigla svest o modnoj industriji i većina čak i sasvim običnih žena trude se da do određene granice isprate uslove i savete koji sam modni tempo nameće. Većina ima potrebu da se uklopi u društvo i stopi u masu koja dominira luksuzom, modnim otkrićima i prestižom. Nekada, čak i da bismo bili prihvaćeni u društvo moramo da se uklopimo u modnu industriju i da je svakako u određenoj meri pratimo. 

Očekuje se da boje koje budu dominirale u predstojećoj godini motivišu, podstiču i pokreću ljubitelje mode. Moda će biti element opuštanja i svakako relaksacije u vizuelnom smislu za sve one koji za nju žive ili koji joj se adekvatno prepuste. 

Ono što je provereno jeste da će se pred vas u modnom svetu postaviti čitava palate raznolikih boja i da će različite potrebe biti i više nego adekvatno zadovoljene. Boje će varirati od hladnih i tamnoh boja do izrazito svetlih, nežnih i umirujućih boja. Ova godina svakako će nastaviti sa trendom da boje prevazilaze godišnja doba, tako da je paleta boja za predstojeću sezonu veoma raznolika i varirajuća. 

Ukoliko želite da pročitate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak koji smo vam spremili na sledećoj strani…

Brojna istraživanja su pokaza da boje za jesen-zimu 2018/2019 godine prevazilaze sve modne trendove i do sadašnje promene. U kombinaciji za izrazito jarkim i svetlim bojama, koje su do sada dominirale samo u letnoj sezoni, zimski komadi postaju veoma upečatljivi. Znači stavljen je naglasak na izrazito jakim u upečatljivim bojama, koje svakako prevazilaze zastarelu, već svima dobro poznatu zimsku sezonu. Neočekivane i veoma nerealne nijanse za jesen-zimu unele su velike promene i inovacije u modnoj industriji. 

Svakako ove promene podižu nivo svesti i mogućnosti u modnom svetu, omogućavaju veću dozu kreativnosti i inovativnosti što čitavu modu pomera korak u napred. Ovaj trend će vam omogućiti da za sebe izgradite veoma upečatlji i originalan stil. Kombinacijom zimskog komada sa nekom jarkom bojom ili samo sa određenim detaljom u upečatljivoj nijansi učiniće vas drugačijim u odnosu da zimsku monotoniju. Ove boje su same po sebi izrazito originalne i upečatljive i za sobom ostavljaju veoma snažan i jak pečat. Više nego u ranijim modnim trendovima, sada imate mogućnost da na osnovu ovih boja, koje su same po sebi specifične, imate mogućnost da veoma lako da kreirate specifičan stil koji ostavlja jaku i snažnu poruku.

Kada pričamo o bojama koje će biti aktuelne tokom čitaje godine u modnoj industriji  pre svega mislimo na: bogate crvene tonove, ženstveno roze i purpurni tonovi, ljubičasta u kombinaciji sa svetlijim nijansama, zimsko plava i nebo plava, zemljani braon tonovi, svetli i neonski tonovi, prirodno zelena u kombinaciji sa zimskoj. Pored svih ovih tonova, za sve ljubitelje mode stojaće na raspolaganju i osnovne boje. Ali ono na šta će svi modni robovi imati i čime će biti fascinirani jesu komadi u SREBRNOJ i ZLATNOJ boji!!! Takođe za sve ljubitelje crne boje, imaćete čitavu paletu na raspolaganju, ali naravno u kombinaciji sa nekom jarkom, po vašoj želji odabranoj nijansi…